Gå til innhold
  • Bli medlem

Ajeyo

Medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Ajeyo

  1. Hei, takk for fine svar Ja det er sikkert massevis av optimale ruter vi helst burde tatt. Vi kommer sikkert til følge denne (Fra Sandhaug) ganske slavisk, https://ut.no/tur/1115866/kart#10.98/59.676/9.56 Det finnes i hvert fall noe trygghet i å følge en rute. Vi har god erfaring på å prøve alternative ruter og ende dypt inne i kratt. Men du kom ned noen obs'ere som jeg ikke visste om og det setter jeg veldig pris på
  2. Hei Folkens. Da var det dags for vår første langtur. Løypa går fra Finse, Dyranut, Sandhaug, Raudhellern, Mårbu, Imingfjell, Lufsjå, Daggrø, Øvre Fjellstul, Sigridsbu, Selsli, Kongsberg, Hokksund og til slutt Drammen. Sekken er pakka, hovedsakelig med havregryn og real og ligger på rundt 17 kilo alt inkludert, per hue. Det blir telt og enkle løsninger, skulle noe gå skeis så har vi alltid muligheten til å stoppe innom hytter. Turen er estimert til 28 mil og planen er å gå gjennomsnittlig 2mil + hver dag, og bruke 13 dager, og en hviledag på en privat hytte på Veggli (depot for resten av turen). Samt sette på turboen litt før Kongsberg og hente inn kilometere på de siste dagene. Kroppene er i form og har blitt testet på en 6 dagers tur med lignende men mye brattere etapper. Aurlansdalen ble gjennomført tidligere i år så vi har litt erfaring fra nord vidda. Når det er sagt så er vi selvfølgelig førstereis på en sånn type tur (lengde). Hva slags uforventede problemer kan vi støte på som vi ikke har tenkt på? Så vidt jeg vet skal de fleste bruer fortsatt være satt ut og denne ruten går for det meste på sti, med lite myr, er det noen som kan bekrefte dette? Hvordan er myggforholdene der nå? Vi reiser Fredag 27.08 og planlegger å være hjemme Torsdag 10.09 på ettermiddagen. Alle tips, forslag og eventuelle erfaringer taes gjerne imot og vil settes stor pris på. Gleder meg til tur Hvis noen har spørsmål eller interesse av mer spesifikke detaljer rundt turen / hva vi har planlagt så er det bare å spørre i vei.
  3. Spesielt å finne akkurat det jeg var på jakt etter ved å tilfeldigvis kikke her Tusen takk, litt synd man gikk glipp av DNB tilbudet, men tar til takke med 1600kroner spart.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.