Gå til innhold
  • Bli medlem

Langemann

Aktiv medlem
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Langemann

  1. Jeg vurderer å selge mitt ajungilak d-lux pump mat for en veldig fin pris. Det er 198cm langt og overlegent behaglig å ligge på. Det veier 1090gram, men det er det vel verdt. Se link for mer info. Underlaget er kun brukt i 2 netter på vidda og er så godt som nytt. Veldig enkelt og raskt å pumpe opp og pakke ned. http://www.mammut.ch/mammut/katalog.asp?view=detail&did=32&dart=3&tid=54868&sid=2
  2. Noen som har noen gode forslag til å holde myggen unna på sommeren. Er jo deilig å slippe å ta med teltet. Er det myggnetting som er trikset?
  3. Gregory whitney 95 er veldig god å bære. Betalte 2000 for den nye modellen av Whitney 95 i USA. Har str. large som måler 103 liter.
  4. Bra kamera, dårlig objektiv! Hadde heller lagt litt mer penger i objektivet. Sigma har et 18-50mm f2.8 som har fått bra kritikker. Koster 3995,- på www.Fotovideo.no. http://www.fotovideo.no/aspx/produkt/prdinfovnet.aspx?plid=41474
  5. Devold sine ulltrøyer i xl rekker såvidt over navelen. Hvorfor skal alt lages så forbanna kort nå. Er det trendy eller hva?
  6. Smørefrie ski er helt jævelig! Ikke kjøp. Fungerer ikke engang på flatmark.
  7. Jeg har omsider kjøpt meg en multifuelbrenner (primus omnifuel). Den er testet på parafin og fungerte veldig bra. Det jeg lurer på er hva man gjør etter brenneren er slukket. Flaska vendes rundt til "off" og flammen dør ut og man skrur igjen ventilene, men det står jo fortsatt trykk på flaska. Hvordan får man ut trykket uten at det spruter parafin. Prøvde å la den slippe ut trykket en liten stund etter at flammen hadde slukket og skrudde så igjen ventilene. Men da jeg skulle koble fra flaska etter en liten stung spruta det ut parafin. Uansett hvor jeg åpner søler jeg parafin. Noen som har noen gode råd om hvordan dette gjøres?
  8. Jeg bestillte meg Isbjørn "bjørnøya" og de syr den 10cm lengre til meg uten ekstra kostnader. Selv er jeg 195 cm.
  9. Sjekk brukte kamera på www.foto.no. Vil anbefale canon 20d. Knallbra og skikkelig solid kamera som tåler å bli med på tur. Burde få et pent brukt et til ca 3-4000. Legg heller penga i et skikkelig objektiv.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.