Gå til innhold
  • Bli medlem

krinormyr

Aktiv medlem
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av krinormyr

  1. Fikk meg en liten tur ut med packraften i Tromsøs kveldssol🌞
  2. Ble en nærtur på morgenkvisten på meg for å teste nyinvesteringen😀
  3. Ble første testtur på havet i Tromsø med ny packraft på meg i dag. Lite fisk å få, men herlig å komme seg ut i sola
  4. Jeg har ikke erfaring med andre tørrdrakter, men til mitt behov og bruk synes jeg den fra XXL har fungert godt. Når der gjelder ditt spørsmål er det ikke spesielt utfordrende å ta den av og på alene, men er en liten fordel å være litt myk i leddene😉
  5. Jeg hadde samme opplevelse som deg første gangen jeg brukte samme liggeunderlag og frøys hele natta. Det viste seg at all dun var klumpet sammen i topp og bunn av underlaget, mens det bare var luft på midten da jeg gjennomlyste det i et mørkt rom. Ristet liggeunderlaget godt og kontrollerte at dunen var riktig fordelt. Har vært et utmerket liggeunderlag etter dette!
  6. Hei, Skal prøve meg på tur med lavvoen og vedovn for første gang i en periode med større mengder snø. Jeg lurer på om min frykt for at det kan bli utfordring med snøsmelting på bakken hvis jeg ikke graver meg ned til barmark er reell🤔 Vil helst ikke ha en elv i lavvoen utover kvelden. Er det bare å bite i det sure eple å grave seg ned til barmark, eller går det greit å fyre godt med et tykt lag snø på bakken?
  7. Ble en tur til XXL i dag, og endte opp med den samme. Blir spennende å få testet den på vannet
  8. Er nok ikke modig nok til heftig elvepadling så det er ikke en problemstilling for meg 😉 En vesentlig forskjell på rimelige vs mer kostbare er altså hvor lang levetid jeg kan forvente på den. Blir fort dyrt å kjøpe billig hvis det er påregnelig at den slites ut etter 1 sesong.
  9. Hei, Kjøpte packraft i fjor og fått mange fine turer på havet med den. Da jeg bor i Tromsø ønsker jeg å utvide sesongen og har konkludert med at jeg trenger en tørrdrakt for at det skal være forsvarlig. I utgangspunktet har jeg ikke lyst å bruke alt for mye penger, men ønsker å ta en avsjekk på om lavt budsjett er et reelt alternativ, eller om kvaliteten blir for lav. Har sett på denne som er på tilbud til litt over 3000. https://kitenorge.no/annox-warrior-torrdrakt-19842.html?___store=no&v=19835&gclid=CjwKCAiA866PBhAYEiwANkIneGKNnNC5o4IjV-0rizl1UEZbcxGcluPpUAHNNXLPHi3bjOjxjgvdNxoCVbQQAvD_BwE Setter pris på om noen kan hjelpe med meg om denne er noe å satse på til packraftbruk? Alternativer til denne som gir akseptabel funksjon i forhold til pris setter jeg også pris på.
  10. Hei, Har bestemt meg for at årets nyinvestering blir en packraft. Jeg har imidlertid 0 erfaring med dette og trenger litt inputs og råd. Det skal være plass til to stykker (to seter). Hovedsaklig vil den bli brukt til turer på rolig hav langs land (i området rundt camp) for fiske\rekreasjon, og en og annen tur nedover elva for morro skyld. Jeg ser ikke for meg at det blir noen lengre ekspedisjoner med denne. Jeg har sett på Hekta på tur sin Hydra packraft dobbel til kr 6999. https://www.hektapatur.no/hydra-packraft-dobbel Prismessig frister denne sammenlignet med alternativer fra MRS og Kipara som jeg basert på lesning på forumet forstår leverer gode produkter. Har også sett på Anfibio Sigma TX, men er litt skeptisk til slitestyrke da den synes å være laget med tanke på minst mulig vekt/pakkevolum. https://packraftnorge.no/collections/packrafter-for-to-personer/products/anfibio-sigma-tx Av erfaring med kjøp av andre typer produkter vet jeg at det fort kan bli dyrt å kjøpe for billig/enkle produkter. Veien til salg og oppgradering kan være kort hvis man ikke blir fornøyd. Spørsmålet mitt er om Hydra packraften kan være veien å gå med mitt antatte bruk, eller om nivået opp til mer anerkjente produsenter her på forumet er såpass stort at jeg heller bør legge i noen tusen ekstra med en gang?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.