Gå til innhold

LightN

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Synes kiting høres ut som en fin supplerende vinteraktivitet til fjellturer og alpint. Lurer derfor på om det er noen her som har erfaringer med noen av aktørene som tilbyr kurs her i Norge? Har tilhørighet på Østlandet, så blir vel mest aktuelt med kurs i den sørlige delen av landet. Var på Haugstøl i sommer (syklet Rallarvegen), og så at det var et omfattende tilbud av kitekurs der, men er jo X antall aktører som tilbyr kurs, så lurer derfor på om det er noen som har noen gode erfaringer med noen av de?
 2. LightN

  Para Ranger vs. Recon Pack

  Ja, er nettop de samme erfaringene jeg har gjort meg etter et halvt år med Jeger-tjeneste i forsvaret.. Brukte Norrøna sin Recon-Pack (eldre modell), og den var langt bedre enn andre storsekker jeg har fått utlevert.. Det jeg lurte på var hvilke fordeler jeg vil ha ved å velge pakkramme fremfor anatomisk.. Skjønner at den tåler mer vekt, men er det andre fordeler eller evt. ulemper som gjør at jeg absolutt burde gå for, eller ikke gå for Recon fremfor Para..
 3. LightN

  Para Ranger vs. Recon Pack

  Takker så mye for svar Da blir det nok innkjøp av Recon Pack om ikke så lenge, må bare spare opp litt penger først.. 4700,- er mye for en sekk, men håper og tror jeg vil ha igjen for investeringen i form av bærekomfort på tur..
 4. Skal kjøpe meg sekk, og har kikket på Para Ranger og Recon Pack fra Norrøna.. Men, ønsker tilbakemeldinger fra folk som har prøvd en av dem eller begge på hvilken jeg burde velge. Hva er fordelene/bakdelene med PR kontra RP og omvendt? Setter stor pris på svar (samt tips til hvor den kan anskaffes rimeligst)
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.