Gå til innhold
  • Bli medlem

Kenneth Osen

Aktiv medlem
  • Innlegg

    102
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kenneth Osen

  1. Noen som har noe kjennskap til denne lavvu? Evt vet hvor det finnes noe brosjyrer/specs på denne? Er en Trofè 8-10 jeg tenker på.

     

    Har søkt en del på nettet, men klarer ikke å finne noe

  2. Tenker å ta en fjelltur til helgen da det er meldt fint vær.  Men ønsker å dra til et vann der det er røye da jeg aldri har prøvd å fiske dette. er det noen som har noen røyevann å anbefale i ca 1 t t 1,5 times kjøring maks fra Trondheim? 

  3. Min far er blitt 60 år og eneste ønsket han har seg er frilutsrelaterte ting i gave. Han drar kun på korte turer i nærmiljøet. Så alt av overnattingsutstyr er utelukket. 

     

    Har dere noen gode forslag? Bare å slenge ut. Vet det er en ganske defus beskivelse, men er den vi har fått :-P

  4. Noen som kan si med sikkerhet hvor langt det er fra Brøste til Vakkerstøylen i Tafjord i km og forventet tidsbruk på vinteren?

     

    Ser på nettet at det varierer fra 13 km til ca 15 km forskjellige plasser. Vi brukte 4 timer. Synes vi brukte litt i lengste lang tid, med tanke på at vi kun hadde to - tre pauser på hver 5 minutter.

     

    Hvor mange km beregner folk i timen på ski med oppakning i sekk/pulk i snitt?

  5. Skal på een 3 dagers fjelltur med pulk i februar. Og da tenkte jeg å pakke sakerne i pakksekker. Vi skal bo på dnt hytter. Men ønsker å teste det å gå med pulk. Bruker folk få store sekker, eller mange små?

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.