Gå til innhold
  • Bli medlem

T-G

Aktiv medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av T-G

  1. Er nok en kombo mellom stor kjøpelyst og leveringsproblemer på varer pga koronaen. Både Exped og Osprey har hatt store problemer med å få varer inn til landet.
  2. De kvitta seg med samtlige ansatte i det som kanskje var verdens mest kompetente fagmiljø på telt og soveposer. Den eneste de tok med videre på produkt var den nyansatte portugiseren som visstnok ikke skal være spesielt erfaren på telt.
  3. Da ser det ut til at de har fått det litt på stell igjen. I fjor sommer og høst var det mange som ikke fikk stenger. Tidligere lå komplett stangoversikt for alle modeller helt tilbake til 80-tallet under service-fanen deres, men veit ikke om det gjør det nå.
  4. Godt at dere kommer på banen igjen. De nye eierne av Helsport er jo en total katastrofe. Få inn Bente i tillegg til Ida nå, så har dere gjenoppretta verdens mest kompetente service på telt!👍🏻😊
  5. Du var heldig og rakk å få teltet reparert mens Bente med over 40 års erfaring fra sying hos Helsport fortsatt var der. Nå er all service hos Helsport nede (noe vi var mange som forutså da 17 av 19 ansatte blei sagt opp). De klarer ikke en gang å levere teltstenger. Heldigvis har Helliksen-familien starta opp på nytt med service i bygget på Melhus, og de skal reparere alt av merker så vidt jeg har skjønt. Ida som foreløpig er eneste på service hos Barents Outdoor har tidligere reparert det utroligste av skader på mine telt, så dit er det supertrygt å sende utstyret. Hu var ansatt i Helsport like lenge som Bente.
  6. Bruker Coleman fuel eller Primus Powerfuel
  7. Har 200-300 døgn med intens fyring med Kovea Booster. Stort sett kun på rensa bensin. Aldri noe trøbbel, men har veldig gode lufterutiner og fyrer aldri i innerteltet. Har opplevd det ubehaget som blir beskrivi her på en tur, og det er den eneste turen jeg har brukt alkylat, så det droppa jeg fort.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.