Gå til innhold
  • Bli medlem

quattroegil

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om quattroegil

  1. da skal jeg prøve det når skogen kaller...
  2. da brenner den, woho, var rødsprit den ikke likte, brenner som bare det på tennvæske, er det da dyse 37 man skal bruke? industri bensin? eller dyse 28 parafin e.l? brant bra på dyse 37 iallefall.....
  3. ser nesten ut som om det er en lekasje i toppen, etter hva som skjer så høres det nesten slik ut, skal titte litt mere på den i morgen da det er lyst ute.
  4. flaska står med on merket opp, har sjekket og dobbelt sjekket at "røret" som går inn i flaska går riktig vei med off\on merkene, er snodig, for brenner bra en stund så er det bare luft, skrur av ved brenneren, venter litt så skrur på igjen da er kommer det sprit, så er det samme regla igjen.
  5. er fylt til streken, dvs full, har pumpet 20 ganger sånn ca som det er beskrevet i videoen, er rødsprit, og riktig dysem skal ta opp pakninger og smøre dem nå, og se hva som skjer.
  6. hei, mitt første innlegg her, woho... har fått en primus omnifuel til jul, problemer med at den slukker, ser ikke ut som om den får drivstoff tilførsel, blåser bare luft etter ca 1 min med bra effekt. har forvarmet den bra, fulgt instruksjonene til punkt og prikke, riktig dyse og alt. noen ideer?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.