Gå til innhold
  • Bli medlem

Daniel ST

Aktiv medlem
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

4 Neutral

Om Daniel ST

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Nå begynner det å bli en del Optimus brennere her! 2 x 111 3 x 111T 1 x 8r 1 x Ranger 10 Men lurte om om det er noen som har tilgang på en G dyse (Bensin)? Har lyst til å anskaffe en sånn til den grønne 111T brenneren jeg har. Den går godt på bensin, men per nå med en M dyse. Virker å være utfordrende å oppdrive. Har prøvd Forsvarsbrukt og Helge Johansen
  2. Okok. Har sendt deg noen oppfølgingsspørsmål på facebook
  3. Er kokewillyen tett i bunnen? Sånn at varmen fra brenneren varmer hele undersiden av kjelen for deretter å varme opp luften som er mellom innerkjelen og ytterveggen hvis du skjønner? Og på toppen er det åpning fra denne kanalen under den overhengende leppen. Eller er det åpent i bunnen slik at flammen fra brenner går noe opp i dette mellomrommet?
  4. Fikk du snekret sammen noe?
  5. Ser ut som en flott tur! Hvilke vann/område ser du utover på bildet hvor du sitter på steinen? Og hvilken topp er du oppe på?
  6. Mulig å oppdrive denne boka? Og ser ikke ut til at bloggen/hjemmesiden fungerer lenger. Flyttet til et annet domene?
  7. Hei, Jeg og tre andre kamerater er også i planleggingsfasen for en tur over til Canada. Tar gjerne kontaktinformasjonen din om du kan dele erfaring med oss også!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.