Gå til innhold
  • Bli medlem

eeespen

Medlem
  • Innholdsteller

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  1. Var akkurat nede i boden og sjekket mitt nye Fjellheimen X-trem produsert i 2021, og det sitter YKK Vislon på dette. Kan ikke se for meg at de bruker noe dårligere på Patagonia?
  2. Takk for svar! Det hadde jeg ikke tenkt på, men det gir jo egentlig mening. Jeg pakker heller med meg noen kaffefilter enn å måtte styre med tett filter ute på tur Får ta en tur innom Biltema etterhvert og heller lage en slik traktpatent.
  3. Hei, Jeg har en Primus MultiFuel EX som har fungert bra lenge, både med gass og med alkylatbensin (med repsektive dyser), men i det siste har den blitt litt kranglete og gått tett. Jeg har skrudd fra hverandre flere ganger og har nå til slutt landet på at det er en liten hvit plastbit som sitter ved spindelen(?) på brenner-siden som er synderen (se bilde). Jeg finner ingenting i manualen om denne, og heller ingen reservedel som ligner. Er det noen som har lik brenner og som har hatt tilsvarende problem, eller vet om den i det hele tatt er nødvendig for sikker bruk? Fikk den i ga
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.