Gå til innhold
  • Bli medlem

Lofthus96

Medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Lofthus96

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Ikkje dum den å bruke fiskene som plugger 😆🤣😂 Eventuelt kunne ein jo brukt svigermor.Men det blir jo kun 1 plugg 😆 Ja kanskje eg skal ha med noen varmeflasker.Var ikkje dum ide det 👍.Er som du sier at det er viktig at dei får en god opplevelse.Skal sjekke r verdien på underlagene eg har.Satser på 1 overnatting neste helg og se hvordan det går.
  2. Takk for hjelpen 😊.Har ein thansen butikk i bergen en plass tror eg 😊 Har opplåsbart liggeunderlagg.Hadde skummgummi og,men vet ikke hvor eg har gjort av det.Kan jo kanskje prøve å trykke snøen litt hard med ein spade,og prøve med dei pluggene eg har.
  3. Ps:Har ikkje vintertelt plugger.Noen tips til hva eg kan gjøre der?
  4. Heisann. Har ikkje erfaring med vintersoveposer.Så det eg lurer på er om dei kan bli "for varme"? Eg,samboeren min og min datter har sommersoveposer (min er 3 sesongs.Helsport trollheimen). Nå har eg tenkt å ta med min datter på vinterovernatting ute.Er meldt opptil -15 neste helg ( men kan fort bli -20 som det var forrige uke),der eg tenkte å dra.Har ikkje sovet ute om vinteren siden eg gikk på friluftslinja på lofthus på 90 tallet :P. Og har hadt lyst til dette siden.Men har kun blitt litt telting om sommer/høst.Men har lyst til å gjøre det litt om vinteren og.I første omgang blir det meg og min datter på 9 år.Min samboer har kuldeallergi,så hun vil se det litt ann.Har vurdert å ligge i telt eller for åpen himmel. Bestillte mountain equipment glacier expedition wms (tenkte å stramme inn mede,siden den blir litt lang for min datter).Og helsport svalbard til meg.Min datter fryser lett,og eg er litt frosten av meg eg og.Fikk 44% avslag på den mountain equipment.Var Litt rabatt på helsporten og. Men det eg lurer på er om dei er kanskje litt for ekstreme og det kan bli for varmt? I første omgang blir det nok overnatting i fjellet i nærheten av bilvei.Lage ein leirplass og ta ein overnatting.Med bål og slikt. Ps:tar gjerne imot tips til vintertelting/ligge for åpen himmel.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.