Gå til innhold
  • Bli medlem

vidaroslo

Passivt medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Takk for gode innspill så langt. www.yr.no melder om sol og varme framover, så det kan vel skje en del i løpet av uken... nye observasjoner og tilbakemeldinger mottas med takk.
  2. Har tenkt meg ut førstkommende helg ( 1 mai helgen) på en liten markatur med Ally kanon, men da helst i Østlandsområdet og gjerne Oslomarka, Nordmarka etc, men frykter at det ennå er is på vannene. Er det noen som for eksempel vet om det ennå er is på Skillingen? Turtips i nevnte områder (maks 2 overnattinger) imøtekommes også med stor takk.
  3. Takk til dere som foreløpig har bidratt:-) Dette svaret (se under) fikk jeg fra produsenten vedrørende spørsmål om frakt og hvor jeg eventuelt kan kjøpe soveposen....Er fremdedeles usikker, erfaringer og synspunkter er fremdeles ønsket... Mail fra produsenten: Vi selger nå kun direkte fra oss. Porto og oppkravgebyr er inkludert i prisene. Leveringstid for øyeblikket er ca. 2 uker..
  4. Hei! Vet ikke om dette har vært diskutert på forumet tidligere, men jeg vurderer å kjøpe Isbjørn Jan Mayen eller Ajungilak 5 season sovepose. Er det noen som har erfaringer eller synspunkter ? Lurer også på om noen har sett Isbjørn Jan Mayen i forretninger i Oslo? Mvh Vidar
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.