Gå til innhold
  • Bli medlem

Hoover

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Hoover

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Hei🙂. Lurer på om det er flere som har fått øynene opp for pollatindtraversen? Har gått den et par ganger nå og tør å påstå at det er en av de finere fjellturrutene jeg har gått. Det er en travers som strekker seg fra Breitinden til Tortenviktinden midt på grensen mellom Rana og Lurøy kommune.
  2. Her i NordNorge ble sommeren dessverre avlyst i år bortsett fra en fin uke i slutten av juni. Men høsten har så langt vært bra👍
  3. Hoover

    Pollatindan

    Fikk endelig gått Pollatindan på fredag. Start fra Sila og returnerte til bilen min i Sila ca.13timer senere. Desidert en av Helgelandskystens vakreste fjellruter hvor fem fjelltopper blir erobret, Smaltinden 782m, Breitinden 946m, Tortenviktinden 1027m, Mjølkåtinden 973m & Polltinden 1019m.
  4. Ja d kan jeg tenke meg, e jo "saltdals Matterhorn". Hehe👍
  5. Takk for tips👍🙂. Har vært på Botnkrona, hvis jeg får anledning til å komme meg i anstendig form igjen har jeg lekt meg med tanken på å gå alle 7 på en dag.
  6. Lurer på om noen har tips til toppturer i nordland? Har noen turer jeg har tenkt å gjennomføre: -Breitindtraversen fra sila -Solvågtinden -Ørfjellet -Satertind -Steikvasstinden via Hekkelfjellet -Okstinden -Dårtindtraversen -Brurskanken Endel helseutfordringer gjør at jeg skal være glad hvis jeg får gjennomført 1 til 2 av de turene iløpet av sommersesongen men trenger inspirasjon til alternative turer.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.