Gå til innhold
  • Bli medlem

Andreas Bugge

Passivt medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Andreas Bugge

  1. Heisann, Har nylig kjøpt Sydvang skaring 2P og har lagt merke til at barnåler trenger igjennom bunnduken i innerteltet veldig lett. Duken er naturligvis ikke av den mest robuste typen siden det er et superlett telt, men jeg er redd for at fuktighet skal finne veien lett inn i teltet med mange små hull. Er derfor på utkikk etter en footprint som kan passe til modellen. Ser fler anbefaler å klippe til en presenning...
  2. Har du sovet i telt på dine turer i området når det har kommet nysnø? Hva har du eventuelt sovet i? Vil helst holde soveposen lett og heller kle på meg ekstra om det skulle komme et par kalde netter. Med så mange gode muligheter (både før og etter Rondvassbu) skal det ikke være nødvendig å belage seg på tørrmat fra hyttene heller. Kan bære det som trengs fra starten og etterfylle den provianten jeg ev. vil trenge på hytter underveis. Har forresten forsøkt å booke meg inn på hytter på ruten allerede, men systemet tillater ikke booking lengre enn 02.05. Har du noe erfaring med når UT.no åpner for booking i sommersesong på disse hyttene?
  3. Takk! Dette er gode tips. Hadde ikke tenkt tanken med gamasjer før du nevnte det. Sikkert nyttig på første delen av turen.
  4. Skal ut på min første langtur alene i sommer. Har med meg selskap på små deler av turen men blir for det meste alene. Har ikke gått tur i området alene tidligere og ønsker å få noen tips om det er noen med erfaring fra denne rute eller området her inne. Pakker lett i god sekk og sover de fleste nettene i telt. Enkelte netter tar jeg inn på selvbetjent hytte (hvis jeg rekker å booke før alt er tatt) for å etterfylle rasjoner og ta det rolig. Følger DNTs signaTUR rute SAGA, men siden jeg ikke skal sove på alle hyttene kan det være kule avstikkere underveis. Finnes det frysetørka mat blandt rasjonene på DNTs hytter? Går i perioden 19.06 .- 01.07.
  5. Skal ut på min første langtur alene i sommer. Har med meg selskap på små deler av turen men blir for det meste alene. Har ikke gått tur i området alene tidligere og ønsker å få noen tips om det er noen med erfaring fra denne rute eller området her inne. Pakker lett i god sekk og sover de fleste nettene i telt. Enkelte netter tar jeg inn på selvbetjent hytte (hvis jeg rekker å booke før alt er tatt) for å etterfylle rasjoner og ta det rolig. Følger DNTs signaTUR rute SAGA, men siden jeg ikke skal sove på alle hyttene kan det være kule avstikkere underveis. Finnes det frysetørka mat blandt rasjonene på DNTs hytter? Går i perioden 19.06 .- 01.07.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.