Gå til innhold
  • Bli medlem

Ivar321

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Ivar321

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Har lyst til å gå en lengre tur i den kommende sommeren og vurderte å gå MASSIV, men syntes at det Galdhøpiggen var et mer naturlig mål enn Haukeliseter. Løypen er nesten nøyaktig det samme som MASSIV, bare omvendt vei så vidt jeg har forstått og annet rutevalg i Jotunheimen for å ende opp på Galdhøpiggen. Dette vil bli min første lengre tur (har bare vært på 7 dagers turer før) så alle innspill tas gledelig imot. Hadde vært nyttig med info fra folk som har gått MASSIV om hvilke etapper som er tunge og hvor jeg eventuelt må legge inn hviledager. På forhånd takk for eventuelle innspill.
  2. Takk for godt tips om vottesnorer! Ang pulk skal den vel stort sett bare bruker på Hardangervidda og da ganske så flatt terreng. Har null erfaring med fjellski, men mye erfaring med langrenn og slalom. Vekt på det jeg skal drasse på vil vel fort ligge på like 20 kg og oppover. Budsjettetmessig vil jeg kjøpe så billig som mulig så sant det ikke går utover kvalitet. Bruker gjerne 3-5 tusen om det er det som er nødvendig.
  3. Har en del erfaring med telt og friluftsliv, men ikke så mye på vinterstid. Har sovet typ 20 netter ute så langt i 2020, men definitivt flest i plussgrader. Trenger kjerringråd og forslag til litt kortere turer på Hardangervidda. Har alt av utstyr bortsett fra pulk så innspill på hva dere anbefaler av pulker hadde også vært fint. Andre råd om utstyr eller annet tas også gledelig imot.☺️ På forhånd takk for eventuelle råd🙂
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.