Gå til innhold
 • Bli medlem

BlueRaptor

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om BlueRaptor

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Blir ikke denne veldig varm på sommerstid da? Jeg skal aldri telte på vinteren
 2. Og når det da står venstre side på nettsidene, vil det si venstre side når man ligger inni eller ser på den forfra? Er jo sånt man kan brenne seg på! Jeg er også usikker på lengde. Jeg er 195 høy, muligens litt over også, og ser at det er mange poser som står "for personer opp til 195 cm". Bør jeg opp til 200 cm da? Ser at KristianP berører det, bare lurer på hvor nøyaktige disse "maks" målene er, og hvordan det reelt føles. Jeg ligger i utgangspunktet veldig rett når jeg sover, med mindre jeg fryser veldig, for har ofte tærne utenfor på en 200cm seng.
 3. Takk for svar! Angående å velge side på glidelåsen, hva anbefales egentlig? Ser jo noen modeller faktisk har glidelåsen midt foran!
 4. Jeg er helt fersk på forumet og trenger hjelp til å finne meg en ny sovepose! Prisklasse opp til ca kr 3000. Jeg er 195 cm høy. Kommer til å brukes på turer på vår, sommer og høst. Hovedsaklig på Østlandet, men kan hende den blir brukt litt i Nord-Norge og slikt også, men det blir bare på sommerstid. Skal brukes fortrinnsvis i finvær. Jeg er ikke typen som må på telttur i alskens vær, så jeg dropper det om det pissregner. Blir nok maks 1 til 2 netter per tur. På forhånd takk 😃
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.