Gå til innhold
  • Bli medlem

Kungen

Aktiv medlem
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Om Kungen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Jeg satt tilbake den gamle dysen. Den gikk så lett på plass at jeg nesten bare kunne skru den med fingrene. Den nye dysen måtte jeg bruke verktøy hele veien nesten for å få av og på. Det sto for resten M på dysen — ikke A. Med den gamle dysen fungerer brenneren perfekt. Grunnen til at jeg byttet dyse var fordi jeg ville freshe opp primusen.
  2. Jeg testet brenneren i dag. Virker som det ikke er tight nok rundt dysen. Det kommer en liten flamme på siden av dysen også er flammene på brenneren gul. Dysen jeg satt i er merket A. Den dysen som satt på før hadde ikke noe merking. Kan jeg bruke noe tettemiddel rundt dysen? Hva eventuelt?
  3. Nei, dette er en brenner fra 1950-tallet. Det sorte hjulet fungerer vel bare på 111 med stillebrenner?
  4. Jeg fikk den fast men det tok halve ettermiddagen. Jeg dro å kjøpte en liten 5,5 mm fastnøkkel. Det ble litt bedre, men ikke overveldende. Det må finnes bedre måter å få av og på dysen? Jeg ser ikke for meg at Optimus sto å jobbet sånn for å få de av og på.
  5. Min ene Optimus 111 mangler tekst på brenneren. Det står bare sweeden på flammeringen. Som oftest står det Optimus sweeden eller made in sweeden så vidt jeg vet. Kontrollhjulet er grønt og kassen har stemplet inn Optimus 0111 og en stemplet logo.
  6. Jeg fulgte instruksjoner men jeg hadde ikke gjort det før så var litt usikker på om jeg gjøre riktig. Så en video på YouTube og der så jeg det bedre, så da gikk det fint. Nå virker brenneren helt topp. 👌
  7. Jeg har holdt på med service på mine Optimus 111 i dag. På den ene brenneren (bråkebrenner) er det 4 rør og nesten umulig å komme til med det lille verktøyet som sitter i lokket. Ikke søren om jeg får skrudd dysen de siste 2 millimeterene på plass. Noen tips? *Frustrert*
  8. Nå har jeg byttet rep sett på primusen fordi den gamle spindelen var bøyd. Sikkert derfor jeg har hatt problemer med å stenge av primusen etter bruk. Jeg får det imidlertid ikke til å virke skikkelig. Når jeg pumper opp trykket spruter det parafin ut gjennom dysen som om hjulet er åpent men det er ikke det. Tips?
  9. Jeg har en Optimus 111t som jeg har tenkt å demontere og rense. Jeg må i den forbindelse skru ut spindelen. Jeg bare lurer på om grafittpakningen kan settes tilbake igjen eller om de må byttes når spindelen skrus ut? Hvor får jeg tak i ny? Jeg trenger ikke hele settet. Mangler bare den eventuelt.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.