Gå til innhold
  • Bli medlem

Jonas#66

Passivt medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Takk for innspill! Tror ikke det er Ama Dablam vi er på utkikk etter. Unngår helst faste tau og Sherpa over bc. Tenker på noe litt slakere (men ikke ren hiking tur) og gjerne med mindre folk, som kan håndteres på egenhånd. Hvor finner jeg dette?
  2. Hei Er på utkikk etter et turmål som ser omtrent slik ut; - 7000 m +/(-) - Himalaya, gjerne Nepal - Litt teknisk, dvs ca PD + / AD - - Relativt trygt mtp skred - Utsikt Noen som har gode tips og erfaringer?
  3. Jeg gikk Acon som mitt første fjell på 12 dager (pluss en ned). Bør nok bruke hvertfall 14, vet at medisinstudentene på NTNU bruker alle de 20 dagene med endel forskning underveis, i 2008 fikk de opp 20 av 20! Tror topp% på Acon er veldig avhengig av været, såvidt meg bekjent er det ofte bra vær i starten av januar, men dette vet sikkert andre mer om. Når det gjelder Kili fikk vi opp 12 av 12 med toppdag 5. dagen, bruk 7 slik at du har toppdag den 6. (minst). Kili er i utgangspunktet et ekstremt lett fjell, men ambisiøs aklimatisering gir mye smerte på dette fjellet. Vi hadde endel diskusjon med guidene angående progresjon og aklimatiseringsturer, min erfaring er at selv om du går med guide er det en fordel om noen i gruppa har høydeerfaring og at man krever aklimatiseringsturer underveis.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.