Gå til innhold
  • Bli medlem

Skjævis

Passivt medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Skjævis

  1. Skjævis

    Svømmende ryper?

    Etter en snedig opplevelse i høst er det noe jeg må spørre forumets brukere om. Under en fjelltur i Ryfylke kom jeg over noe jeg aldri har sett før. Da jeg gikk langs en liten elvestubb rundet jeg en liten fjellrabb og fikk plutselig se 5 ryper som lå og duppet i vannskorpa . Da de ble oppmerksomme på meg fløy de avsted, og ganske kjapt etterpå fløy det 7 stkker til avgårde, men disse satt på land like ved siden av. Har spurt flere om de har sett eller hørt om ryper i vannet før, men ingen har det. Er det noen av forumets brukere som har hørt om noe lignende?
  2. Skjævis

    Lysebotn

    Hei, Noen som er kjent i Lysebotn, og vet om det går an å gå inn hele Lysedalen til Lysekjeften?
  3. Hei, har gått fra Knutehytta til Bolkesjø. hadde da en overnatting i nærheten av Daggrøhytta. Brukte en kort dag (3-4 timer)fra overnattingen og ned til Bolkesjø. Vet ikke hvor langt det er fra Bolkesjø til Blestua.
  4. Hei, Skal bli interessant å se nærmere hvordan denne turen din forløp. Selv har jeg planer om en lengre vandring i September/Oktober. Bosatt i Stavanger, så tar jeg båten til Tau, og rusler derfra opp mot Liarvatnet ved Jørpeland og videre til Bratteli. deretter vandrer jeg østover til Lysebotn, og videre opp Lysedalen til Lysekjeften og Grautheller. Da først starter turen på ordentlig. Skal være ute i 5 uker, og har ikke lagt løypa lenger enn til Grautheller ennå. Ser vel for meg at områdene ved Auråhorten, Rjuven og Njardarheim blir fine områder å ferdes i. Om alt går greit, blir det muligens en sving over i Setesdalen og områdene der også. Satser på en varm og fin høst
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.