Gå til innhold
  • Bli medlem

Lagopusekatt

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Om Lagopusekatt

  1. Fikk tak i et par Titan GTX ("old") på XXL til 3100,- (samme pris som NW på nettet). Altså identisk som hmhelland og Bjarne H.S. (i bloggen) har gode erfaringer med. Det jeg lurer på nå er om endringene i NW-versjonen (som jeg nå skjønner betyr "new") er av stor betydning: helkalosjering, stivere og "bedre demping". Vurderer om det er verdt å benytte 100% fornøyd og heller bestille NW på nettet. PS! På den andre side er min erfaring at det er lett(ere) å reklamere på XXL, så det er jo en viss "trygghet".
  2. Eller så kan det være XXL-varianten? Siden de fortsatt lagerfører Titan (uten NW). Akkurat som XXLs Alfa Hauk egentlig var Alfa Bukk. Den snedige måten å slippe unna egen prisgaranti... Skal innom XXL i morgen og de har de muligens inne i min størrelse.
  3. Hva er forskjellen? Bare ny modell, jfr. "en forsterket versjon av sin forgjenger"? Hvor lenge/mye har du brukt de, da? Sportsbutikken mer enn antydet at man ikke kan forvente å reklamere innen alminnelig reklamasjonstid (som i min verden er minst 2 år). Siden Titan NW også er "lettvektssko"... Har ikke lyst på en ny runde med diskusjoner med butikk og produsent. PS! Forbrukerrådet regner joggesko som eksempel på en vare som skal holde i minst to år. Rådgiver der mente at det samme kunne forventes av lettvektsfjellsko.
  4. Jo takk, jeg har hørt om disse vidunderskoene med garanti og greier. Men har blitt skeptisk til hele A/P/S-teknologien og Alfa har fått en ripe i...eh...sålen. Jeg kjøpte Alfa Bukk 100 % pga. passformen, riktignok med en forventning om at jeg ikke måtte kjøpe nye hver sesong... Alfa Jerv og Rype blir nok for vide for meg. Hvordan er Impact?
  5. Beste fjellskoene jeg har hatt, verste fjellskoene jeg har hatt Pluss *Vanntett (en stund) *Puster godt *Godt feste, ikke glatte *Lette *Fin passform til smale føtter (selvsagt individuelt) Minus *Tåler ikke bruk som fjellsko/jaktstøvel *Blir løsere etter en tids bruk, som merkes godt på nedovertur *Dårlig ankelstøtte (individuelt) *Når de først har blitt våte, tar det over en uke å lufttørke de Resultat etter 14 måneders eie og lett/moderat bruk (30 turer, 20 over 5 km, 3-4 rypejaktturer, 3-4 med tung sekk over 20 kg, 23 (?) mil): -fullstendig brudd i membranen på venstre fot, mulig delvis også på høyre -sålen løsner under venstre hæl -små glipper til sålen andre steder på begge sko -sprukne hæler (ovenfor hælkappene) Sportsbutikken nektet å ta de som reklamasjon (" kan ikke forvente at så lette sko skal holde mer enn én sesong")! Effektiv måte å miste trofaste kunder... Alfa var visstnok enige med de, men godtok heldigvis min direktereklamasjon (skulle bare mangle). Men det frister ikke med et nytt par. Det er uansett ikke aktuelt siden Alfa Bukk er utgående og erstattes av Alfa Jerpe neste år. Det i seg selv er en innrømmelse fra Alfa. Så får vi se om denne skoen blir like eksperimentell. Inntil videre: om du kommer over et restparti, styr unna Alfa Bukk! Om Alfa Jerpe bygger på Alfa Bukk, vil jeg være meget skeptisk til å kjøpe disse. Da kan du heller kjøpe for eksempel et par gode fjelljoggesko og marsjstøvler til samme prisen. Noen som vet om fjellsko med liknende passform som Alfa Bukk? Og som man faktisk kan bruke som jaktstøvel... Sportsbutikken anbefalte Crispi Titan, som av utseende likner i passform. Personen i kassa kunne likevel ikke garantere at disse heller ville holde mer enn én sesong, siden dette også er "lettvektssko". Synes dere det er rimelig at lette fjellsko/jaktstøvler i 3500-4000-kronersklassen bare skal holde én sesong? Jeg synes det er helt uakseptabelt at Alfa lar kundene bære risikoen for deres eksperimentering med ny teknologi. Både Alfa og vedkommende sportsbutikk vil nok miste meg som kunde.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.