Gå til innhold
 • Bli medlem

Lagopusekatt

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Lagopusekatt

  Alfa Bukk a/p/s

  Fikk tak i et par Titan GTX ("old") på XXL til 3100,- (samme pris som NW på nettet). Altså identisk som hmhelland og Bjarne H.S. (i bloggen) har gode erfaringer med. Det jeg lurer på nå er om endringene i NW-versjonen (som jeg nå skjønner betyr "new") er av stor betydning: helkalosjering, stivere og "bedre demping". Vurderer om det er verdt å benytte 100% fornøyd og heller bestille NW på nettet. PS! På den andre side er min erfaring at det er lett(ere) å reklamere på XXL, så det er jo en viss "trygghet".
 2. Lagopusekatt

  Alfa Bukk a/p/s

  Eller så kan det være XXL-varianten? Siden de fortsatt lagerfører Titan (uten NW). Akkurat som XXLs Alfa Hauk egentlig var Alfa Bukk. Den snedige måten å slippe unna egen prisgaranti... Skal innom XXL i morgen og de har de muligens inne i min størrelse.
 3. Lagopusekatt

  Alfa Bukk a/p/s

  Hva er forskjellen? Bare ny modell, jfr. "en forsterket versjon av sin forgjenger"? Hvor lenge/mye har du brukt de, da? Sportsbutikken mer enn antydet at man ikke kan forvente å reklamere innen alminnelig reklamasjonstid (som i min verden er minst 2 år). Siden Titan NW også er "lettvektssko"... Har ikke lyst på en ny runde med diskusjoner med butikk og produsent. PS! Forbrukerrådet regner joggesko som eksempel på en vare som skal holde i minst to år. Rådgiver der mente at det samme kunne forventes av lettvektsfjellsko.
 4. Lagopusekatt

  Alfa Bukk a/p/s

  Jo takk, jeg har hørt om disse vidunderskoene med garanti og greier. Men har blitt skeptisk til hele A/P/S-teknologien og Alfa har fått en ripe i...eh...sålen. Jeg kjøpte Alfa Bukk 100 % pga. passformen, riktignok med en forventning om at jeg ikke måtte kjøpe nye hver sesong... Alfa Jerv og Rype blir nok for vide for meg. Hvordan er Impact?
 5. Lagopusekatt

  Alfa Bukk a/p/s

  Beste fjellskoene jeg har hatt, verste fjellskoene jeg har hatt Pluss *Vanntett (en stund) *Puster godt *Godt feste, ikke glatte *Lette *Fin passform til smale føtter (selvsagt individuelt) Minus *Tåler ikke bruk som fjellsko/jaktstøvel *Blir løsere etter en tids bruk, som merkes godt på nedovertur *Dårlig ankelstøtte (individuelt) *Når de først har blitt våte, tar det over en uke å lufttørke de Resultat etter 14 måneders eie og lett/moderat bruk (30 turer, 20 over 5 km, 3-4 rypejaktturer, 3-4 med tung sekk over 20 kg, 23
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.