Gå til innhold
  • Bli medlem

bjornstian

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av bjornstian

  1. Du traff ikke helt på været, nei... Det ser heldigvis lovende ut for kommende helg. Kaldt, men lite vind. Jeg er nok mest bekymret for om det blir glatt, spesielt over eggen.
  2. Den var ikke dum - hvor fant du det bildet? Har du link?
  3. Du har selvsagt helt rett! Første bud på et forum er vel å lese det som faktisk står i innlegget før man kommenterer 🙈 Jeg ringer Gjendesheim!
  4. Mange takk for gode og betryggende råd. Værmeldingen sjekkes daglig, og så blir det nok en telefon opp til Bessheim i forkant. Om noen her inne går denne turen i løpet av den nærmeste fremtid så hører jeg gjerne om det 👍
  5. Takk for det! Vel, jeg har vært en del i fjellet, men definitivt mest om sommeren og tidlig høst. Liten erfaring med vinterturer i fjellet, ingen erfaring med overnatting i vinterfjellet. Tanken med denne turen var at den lar seg gjøre som en dagstur, uten behov for full oppakning til en overnattingstur. Jeg vil ikke gå alene og planlegger turen sammen med et par kamerater. Og samtidig er det slik at været styrer - er det meldt usikkert vær så finner vi på noe annet. Har du erfaring som du kan dele fra akkurat denne turen på denne tiden av året?
  6. Heisann! Ny på forumet her så dere får ha meg unnskyldt om dette spørsmålet allerede er besvart et annet sted... Det jeg lurer på er om det er innafor/trygt å gå Besseggen i oktober? Tenker meg en tur dit rundt 10.oktober i år, og planen er å starte ved Bessheim, gå rundt Bessvatnet, over eggen og tilbake igjen til Bessheim. Hvordan er det med snø, is, osv. Blir det fort glatt? Annet man bør være obs på denne tiden av året?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.