Gå til innhold
  • Bli medlem

student1

Aktiv medlem
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av student1

  1. Hei Ønsker og gå på topptur på Snøhetta snart "februar/mars", lurte da på snøforhold hvis noen har vært der i det siste?? En annen ting er at skiferdighetene ikke er noe og skryte av når det er mere enn 25 grader bratt.. Har hørt at snøhetta er ganske fin da med ikke så veldig bratt nedkjøring .. erfaringer til dette??
  2. Min kjære har fått stearin på dunjakka etter en tur i romjula , det ble bare et lite tynt belegg på 1*2 cm men kjipt allikevel da denne jakken også blir brukt i byen Det er en dunjakke med et ganske tynt nylonstoff, så strykejern er jeg skeptisk til..... Forslag til fjerning ??
  3. Hei Kartanker er helt supert , meget tykke ullsokker/ullsko kan kjøpes på sportsnett til 700,- eller kan du søke opp noen som lager det via gulesider fant noen en gang tok 350 for de før jul en gang .. Ellers har du varmesokker... selges sammen med bivak sko på sportshuset førpris 799 nå 399.. bakerste side på siste dm
  4. Hvis du ikke har prøvd bensin burde du gjøre det.. Grønn kanne på Statoil (miljøbensin) 5 L til ca170kr Det funker veldig bra..
  5. Greit og komme til bunns i dette da jeg har en selv og er ikke keen på og komme borti noe sånt på tur følger spent med
  6. Hei hvis ikke det fungerer kan det jo være at du har lagt ned flasken med merket "off" opp?? du har en side med on og en med off som gjør at du kan fyre primus i ønsket tid og så snu flaska på off siden så tar det ca 30sek så kommer det bare luft så du får tømt trykket i flasken.... Fult mulig at dette ikke er problemet og at du kan dette... lykke til
  7. Hei har selv t4 sammen med Åsnes combat (militærski) og riva3 bindinger. Bruker denne skipakken til bortover fjellski utenfor løyper og lette toppturer underveis på turen hvis det lar seg gjøre. Veldig fornøyd med denne pakken.. Når men kommer fram er det ekstemt lett og tørke skoene da du kan ta ur innerstøvl osv.
  8. Hei har selv Åsnes cobat (militærski) med kortfeller, riva 3 og t4 sko Dette er en slags kombi pakke vil jeg si, et kompromi mellom bortover ski og topptur . Dette er en klart tyngre pakke med plastikk sko og tyngre ski enn Rago men har klart sine fordeler hvis man skal stå trygt ned etter en topptur. Har brukt de i litt over et år nå på 2 "lengre" turer tung sekk 1uke og 1uke med pulk. Med pulk er det ganske fint med litt kraftige sko og riva3 som gjør det trygt i nedoverbakkene.. brukte de også til topptur med fin telemarknedkjøring i påsken i fjor. De skiene du la ut link til er jeg ikke kjent med, men kanskje noe tilsvarende? Lykke til .
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.