Gå til innhold
  • Bli medlem

idaklebu

Medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av idaklebu

  1. Valget falt på Mountain Equipment Glacier Expedition. Sov i skogen i natt, i hengekøya mi, Hennessy Expedition Asym, på et bamse underlag + eggekartong- underlag + reinskinn. Var nok -1 gjennom natta. Våknet god og varm i halv- ni- tiden i nydelig trollskog badet i tåke og med skimt av sol bak det hele.
  2. Hvilken pose har du? Er det en du ville anbefale til den bruken jeg beskriver? Ja, jeg synes også M.E. posen sin nakkekrage virket tynn da jeg kjente litt på den i butikk. Har forstått at M.E.- posen har blitt forbedret i år, vet du om det var den forbedrede utg. du prøvde?
  3. Hei! Jeg skal kjøpe meg en pose som jeg er skikkelig god og varm i en vinternatt, men også kommer til å bruke både høst og vår. Valget står nå mellom Mountain Equipment Glacier Expedition & Marmot CWM MemBrain. Jeg er en skikkelig frysepinn og vil gjerne høre fra andre, gjerne kvinner, om noen har erfaring med disse to soveposene. Jeg har en RAB Ascent 700 med C-temp. på - 5, men jeg fryser allerede litt i pluss 10 i dén posen... Jeg har sett og kjent på begge de aktuelle i butikk og er ikke i tvil om at Marmot er varmere, men den er eg. altfor lang for meg som er 1,60 og kanskje litt i overkant supervarm da jeg ikke har noen planer om å sove ute i -20. Jeg skal bruke den nye posen i hengekøye og kanskje en natt i ny & ne under stjernehimmelen så noe fukt må den jo tåle og det gjør jo Marmot'en. For meg er det også veldig viktig å velge et merke som tar dyrevelferd og bærekraft på alvor og her virker Mountain Equipment best. Noen erfaringer? Kan også være åpen for andre poser om de oppfyller kravene mine
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.