Gå til innhold
  • Bli medlem

Anonym brukerkonto

Aktiv medlem
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Anonym brukerkonto

  1. Ser at de selger både 2-liters og 6-liters. Er nok 2-liters som er mest aktuell for min del, da både vekt og pris ser innafor ut. Noen som har testet disse?
  2. Har en Aegismax G400L med komforttemp på 0 grader. Veldig lett og liten, veier 800g med kompresjonstrekk. Brukt den kanskje 20 netter over et par år, og opplever at den ikke varmer like godt nå som i starten. Stoffet føles også ganske klamt og tett. Sov i den i 4-5 minus i vår, det var en av de kaldeste nettene i mitt liv. Til at den kosta under tusenlappen inkl moms/frakt er jeg meget fornøyd. I 0 grader og oppover funker den helt fint med litt klær på, men på varme sommernetter ville jeg valgt noe mindre klamt.
  3. https://skimo.co/skin-parts https://cripplecreekbc.com/pages/search-results-page?q=by+the+meter http://www.climbing-skins.com/montana-climbing-skins/reel-materials/index.html https://www.montana-international.com/en/products/climbing-skins/options/skin-material-in-rolls/ https://www.colltex.ch/en/media Uvisst om noen av disse sender til Norge.
  4. Testa det nå, og det passer fint inn i liggeunderlag-posen med stoltrekket på. Må riktignok rulle det stramt sammen. Stengene til stoltrekket må være utenfor, da de er for lange. Har lagt ved noen bilder. Det er to forskjellige "stol"-moduser. Med dobbeltbrett sitter man overraskende høyt, nesten 30 cm. Sykehus-seng-modus er mest komfortabelt, tror også dette er gull på vinterstid for å holde varmen i beina. Liggeunderlaget skal forøvrig tåle 20 minusgrader iflg Exped. Kan også nevnes at Exped selger et "coupler kit" til sine liggeunderlag, så hvis både du og samboeren går for en Megamat kan dere koble de sammen til en svær dobbeltseng.
  5. Mailet Hilleberg ang dette nå, fikk dette svaret: Fortsatt ikke en så gærn pris (litt avhengig av hva du får selvfølgelig). Kan nevne følgende: https://www.pennineoutdoor.co.uk/ Ganske billig frakt til Norge, 13 pund for en kilospakke. Fører Ventile (200 g/m varianten) og absolutt alt av spenner/låser/småting.
  6. Takk! Ser ut som det må være M85. Helt avsindig svær ja, har et kompresjonstrekk til den fra Helsport i XL, og den går såvidt nedi.
  7. Det spørs nok litt på hvor stor du selv er, men for meg på 100 kg føles det godt med den bredden! Har til sammenligning en Neoair Xtherm i mummy-fasong som er 51 cm bred, denne kan føles meeget smal (med mindre man sovner fort pga utmattelse 😜). Angående sammenrulling med stoltrekk på - ja, det går! Men verdt å merke seg at stoltrekket har 4 alu-stenger i lengderetningen som må taes ut (og ikke mistes). Har ikke testet, men tror det også kan bli trangt i kompresjonsposen til liggeunderlaget hvis man har stoltrekket på.
  8. Har Megamat Lite LXW med tilhørende stoltrekk, og det er helt sinnsykt komfortabelt. Et stort pluss med stoltrekket er at man ikke trenger å brette opp fot-enden (slik som på Thermarest), og man ender da opp med en svær og myk lenestol som kan minne litt om en sykehus-seng. Minuset er jo selvfølgelig vekt og volum, med stoltrekk blir det litt over 2 kg totalt. Volumet på selve liggeunderlaget sammenrullet er på størrelse med en mild vintersovepose. Er litt knotete å rulle sammen stoltrekket også. Alt i alt er det helt genialt, men dyrt og tungt! Men for all del, er du sterk nok og har plass i sekken kan det anbefales på det sterkeste.
  9. Hei! Jeg har en diger sovepose som har ligget i skapet siden jeg dimmet i 2009, og lurer på om noen har noe info/spesifikasjoner på denne. Se vedlagte bilder. Er et par merkelapper på den, men blir ikke noe klokere av de. Den veier 3.2 kg, er 210 cm lang. Noen som har noen formening om hva komfort-temp på denne er?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.