Gå til innhold
  • Bli medlem

kristost

Medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av kristost

  1. Tusen takk for gode svar! Har nå fått gått igjennom alle forslag og gjort en del endringer på ruten min. Har nok valgt en del populære turmål, men ed del av disse må vel oppleves siden man bor i norge. Satser på å starte turene ved soloppgang for å slippe unna de værste folkemengdene. Skal absolutt følge rådene om å prøve meg på litt mindre populære turmål også. Har i utgangspunktet planer om å sove i telt på hele turen, satser da på litt mindre kjente destinasjoner. Var usikker på om jeg skulle ta en 3/4 dagers tur på Dovre eller Rondane. Men etter tips fra Chirsbom faller nok valget på Rondane.
  2. Juli blir benyttet til å kjøre rundt og oppleve norsk natur, for å ikke bite over for mye holder jeg meg i år sør for Trondheim. Foreløpig er det Gaustatoppen, Kjeragbolten, Preikestolen, Trolltunga, Austerdalsbreen, Briksdalsbreen, Skageflå, Romsdalseggen, Trollkyrkja, Besseggen og en 3 dagers rundtur i Jotunheimen fra Fondsbu som er planlagt. Har dere tips til hvilke turer man bør få med seg på Sørlandet, Vestlandet og Østlandet? Ser hovedsakelig etter dagsturer og turer opp til 3 overnattinger.
  3. Takker så mye for gode svar. Har siklet på Amok en stund, men denne havner nok dessverre litt utenfor mitt budsjett da jeg må ha XL underlaget i tillegg. Følger med på finn for å se om den kan oppdrives brukt. Skal ta en nærmere titt på warbonnet, hennessy, dream og haven tent.
  4. Har skjønt at underquilt er det beste til hengekøye, men jeg må ligge rimelig flatt pga. en ryggskade. Bruker en Exped synmat 7 lw og føler at dette gir køya litt mer struktur og en flatere liggestilling. I den nåværende køya (TT) har liggeunderlaget en tendens til og skli vekk under natten. Er derfor på jakt etter en ny køye, gjerne med integrert myggnetting. Er det noen som har tips til køyer som fungerer bra med liggeunderlag?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.