Gå til innhold
 • Bli medlem

Dinger

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Dinger

 1. Stor takk til samtlige for gode svar. Nå gjenstår det bare å komme meg ut og teste en natt eller to i skauen.
 2. Hei, Har som tittel sier sett enormt mye på youtube og lært en god del, men er nå nesten mer forvirret enn hva jeg var før jeg begynte med dette hengekøye-prosjektet. Har og lest tilbake på dette og andre forum og fått svar, så blir noen delvise repetisjoner i spørsmålene her. Beklager lang post, har så til de grader overtenkt hengekøyelivet. I tillegg må jeg si at jeg skjønner svarene på mye av det jeg lurer på kommer best med egenerfaring og turer ut i skauen, men da jeg må reise et stykke for et passende område og ikke har bil å frakte utstyr i, håper jeg å luke unna noen feil her.
 3. Siste spørsmål der. Er det vrient å sitte i køya pga. fast myggnetting? Fått det inntrykket, og å sitte tilbakelent i køya slår meg som noe man ofte ender opp med å gjøre, så redd for at det ville blitt et irritasjonsmoment Regner med å måtte kjøpe større tarp enn medfølgende. Da vil jo prisen bli høyere, og jeg vurderer da om det er bedre å kjøpe en litt dyrere køye med større tarp til å begynne med. Regner forresten med man kan kjøpe billigere tarp til køya, dog jeg foretrekker tarp som matcher med køya.
 4. Trodde jeg hadde svart her. Takker samtlige for svar. Virket som det var noe skepsis mot TTTM, så jeg går for denne tenkte jeg. [Hidden Content] Det står ikke Asym i produktnavnet, men såvidt jeg forstår er det eneste typen som finnes.
 5. Vel, å sove i marka er jo hele hensikten. Men det er en litt bastant påstand, er det ikke? At jeg ikke kommer til å finne roen til å sove i en køye fra TTTM. Med mindre jeg misforstår såklart
 6. Hei, Søkte etter OSA på forumet her, men kunne ikke finne noe. Tenkte å kjøpe min første hengekøye og har tittet på denne: [Hidden Content] Noen som har erfaring med denne? Meget grei pris for det meste inkludert, men jeg liker å lese produkttester. Etter å ha lest litt på ymse tester av hengekøyer har jeg fått et inntrykk av at det alltid er noe som trekker ned, og har lyst å unngå en køye med irritasjonsmomenter. Ellers så har mener noen at det absolutt er verdt å investere i en dobbel, da den ekstra plassen kan gjøre en stor forskjell på komforten. Titter på d
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.