Jump to content

EirikCS

Aktiv medlem
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by EirikCS

 1. EirikCS

  Hestbotten

  Hei, har en ide om å gå denne runden: Valbuleino - Ranastongi - Hestbottjern - Smådalen - Hydalen - Valbuleino. I den forbindelse lurer jeg på om det er mulig å gå ned fra Ranastongi til Hestbotten (med firedagers tursekk)?
 2. Er det noen som har ide om det går an å padle deler av Smådøla (I Smådalen) med packraft? Litt bæring her og der gjør ikke noe. Særlig strekket fra Tverrvadet til der Storliåne renner inn i elva som er aktuelt.
 3. Nå logget jeg meg på for å stille akkurat samme spørsmål. Jeg syntes også Vestmjøselva og Nordåa så padlbar ut, men på Kvasir synes jeg det så veldig steinete. Veldig glad for info fra noen som kjenner området!
 4. Ja, det har jeg. Det er GOD plass til to voksne menn. Da er det også plass til mye ting inne i teltet. Det hadde også gått an med tre, iom at det er så stort yttertelt. Har ihvertfall ligget der i fem netter med to barn (5 og uten problemer (med bagasje utafor). Bivuakken er meget allsidig, har satt den opp i mange forskjellige konfigurasjoner, også uten trær over tregrensa i Femundsmarka. VEldig fint å kunne åpne en, begge eller ingen av sidene. Man får et stort areal uten å være avhengig av at det er padde flatt på hele området.
 5. Det skal jeg gjøre (når det slutter å være sånn hvitt på bakken).
 6. Har bestilt og venter på NorTent sin bivuakk med mygg/innertelt. Spent på å se hvordan det fungerer.
 7. Tar gjerne imot et gps-spor🙂. Nå skal vi heldigvis ikke bære Ally, og vi har bestemt oss for å snu ruta, så vi skal nedover den veien.
 8. Takk for gode innspill! Vi skal definitivt vurdere å snu ruta, ja. Markdraget mitt ligger i Hemsedal, men det skader ikke å kjøpe et nytt og mindre. Noe spesiell modell du tenker på @TOT? Jeg har troa på at vi skal greie det med seks overnattinger uten å gå oss ihjel. Ellers er det jo bare å legge om ruta etterhvert.
 9. Hei, skal i slutten av juni besøke Femundsmarka for første gang. Vi skal ha med packraft (også for første gang). Vi liker å fiske (helst ørret og røye), men det er ikke utelukkende fisketur. Ruta vi har sett oss ut foreløpig er Storvika - Røvolltjønnan - Krokåthåen - Grøtådalen til ca Stormyrtjønnan - Vonsjøen (med eventuelle turer opp til de vanna nord for vannet) - Litle Vonsjøen - Storfisktjønnan - Røa. Noen tanker om ruta? Vi vil gjerne ha tid til å ligge litt i ro, ikke non stop gåing. Kan man padle packraft oppover Grøtåa, evt i enkelte strekk - og er det vits i det? Alle innspill mottas med takk!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy