Gå til innhold
 • Bli medlem

EirikCS

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Det skal jeg gjøre (når det slutter å være sånn hvitt på bakken).
 2. Har bestilt og venter på NorTent sin bivuakk med mygg/innertelt. Spent på å se hvordan det fungerer.
 3. Tar gjerne imot et gps-spor🙂. Nå skal vi heldigvis ikke bære Ally, og vi har bestemt oss for å snu ruta, så vi skal nedover den veien.
 4. Takk for gode innspill! Vi skal definitivt vurdere å snu ruta, ja. Markdraget mitt ligger i Hemsedal, men det skader ikke å kjøpe et nytt og mindre. Noe spesiell modell du tenker på @TOT? Jeg har troa på at vi skal greie det med seks overnattinger uten å gå oss ihjel. Ellers er det jo bare å legge om ruta etterhvert.
 5. Hei, skal i slutten av juni besøke Femundsmarka for første gang. Vi skal ha med packraft (også for første gang). Vi liker å fiske (helst ørret og røye), men det er ikke utelukkende fisketur. Ruta vi har sett oss ut foreløpig er Storvika - Røvolltjønnan - Krokåthåen - Grøtådalen til ca Stormyrtjønnan - Vonsjøen (med eventuelle turer opp til de vanna nord for vannet) - Litle Vonsjøen - Storfisktjønnan - Røa. Noen tanker om ruta? Vi vil gjerne ha tid til å ligge litt i ro, ikke non stop gåing. Kan man padle packraft oppover Grøtåa, evt i enkelte strekk - og er det vits i det?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.