Gå til innhold
  • Bli medlem

Fjell Inge Røkke

Aktiv medlem
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Fjell Inge Røkke

  1. Og fordi som fremdeles følger denne trådens budskap kan jeg melde om at 3F UL har en kopi, fås herfra: https://pakklett.no/collections/3-manns-telt/products/himmel-4p-15d-3-3kg
  2. Jeg er på utkikk etter vandrestaver som også kan brukes som teltstang i et tipi telt. I denne videoen tas simpelthen den nederste delen av staven ut, og føres inn i den andre staven. Er dette mulig å gjøre med alle staver? Og er dette robust nok?
  3. Noen andre med updates på disse teltene? Selv har jeg jeg et Mongar 2 fra https://pakklett.no/products/mongar-2-15d-1-6-kg?_pos=6&_sid=52dc78200&_ss=r. Etter å ha testet det i stiv kuling i vinterferien på valdresflya må jeg bare si meg mektig imponert. Tror neppe jeg kommer til å kjøpe telt fra "dyre" produsenter igjen.
  4. Kult at du også skal gå! Snøen er jeg obs på, men bortsett fra gode sko er det vel kurant å gå tross snøen? Gikk hun med telt? Jeg har snakket med Joker på Tyinkrysset, og de sa man kan sende pakker med proviant til: Filefjellsenteret co/navnet ditt Tørisvegen2 2985 Tyinkrysset Vi kjører telt vi og, som gjør at vi er fleksible. Hvilket telt bruker du på den turen?
  5. Takk for info, jeg ser at jeg har gjort temmelig svak research. Uten særlig erfaring fra hva ulike hytter tilbyr av mat: hvordan er utvalget?
  6. Pga covid er dette litt problematisk. Man må enten bo på hyttene eller holde seg borte 🧐
  7. Massiv står for tur, bokstavelig talt, i juni. 350 km fra Sota Seter til Haukeliseter. Det aller meste av planleggingen er i boks, men maten gjenstår. Hva er gode tips og triks for å pakke mat til 2 for en så lang tur? Det er et naturlig stoppested ved Tyin hvor det både er mat- og sportsbutikk. Real Turmat tar mye volum og er dyrt. Ønsker å variere litt mellom hjemmelaget og ferdig kjøpt. Med på turen er en Jet Boil. Dere som har vært på laaaange turer - fyr løs!
  8. Kule filmer! Syns det var mest interessant å se hundene Er det jaktcockere?
  9. Dro innom Pitaraq i Sandvika og byttet sekken til en Paragon 68. Satt betydelig bedre og lettere - og ingen sekk i bakhodet!
  10. Har en ny Baltoro 75 som jeg foreløpig kun har prøvd på korte dagsturer. Det er allerede nå et stort problem: hodet stanger i sekken ved den minste bevegelse med hodet "oppover". Det oppleves ganske hemmende Jeg har prøvd å justere rygglengde, skulderremmer og forskjellige remmer for å stramme sekken - mens den har vært full. Er det flere som opplever det, og er det en finurlig løsning på dette? Og ikke minst: hvor mye plass kan man forvente å ha bak hodet på en sekk av denne størrelsen?
  11. Western Mountaineering Ultralite Det er det beste kjøpet jeg har gjort. For en pose! Jeg bruker enhver unnskyldning til å krype inn i den. Det er i varmeste laget foran peisen mens jeg ser på fotball, men den er orgasmisk. 10 av 10. Mountain Equipment Kinesis Base pants Denne følger soveposen i komfort. Er det mulig å lage en så digg bukse? Har en rimelig varm og bra setup med Ultraliten, Kinesis-buksa og Exped Downmat 9 LW + chair kit.
  12. Ser ut som den har gått ut av produksjon - finnes ingen steder! :/
  13. Har ikke sett det hos noen av varehusene, dessverre
  14. Hvor får man kjøpt dette i stor størrelse? Hadde vært gull å fått en skummatte på 200x130 så jeg kunne dekket hele teltbunnen!
  15. Kunne noen lastet opp et bilde av hvordan dette ser ut i praksis? Gjerne også hvordan det pakkes på/i sekken
  16. Her kunne vi ikke bli mer uenig - jeg syns alle kaffetypene fra Zoega smaker brent aske. Mitt soleklare kaffetips til tur er Aeropress med Royal Malabar fra Kaffebrenneriet. Hvis du er i Oslo-området så er min egenkomponerte blanding hos Majorstua Kaffe-og te-butikk bestående av 1/3 av henholdsvis Malabar, Malabar Espresso og Colombia det beste jeg har smakt av kaffe i både inn og utland.
  17. Finner forsvinnende lite om denne serien med tursekker. Jeg er på utkikk etter ny sekk, og har forelsket meg helt i muligheten til å åpne et såpass stort lokk som på Trion Spine. Har noen testet denne? https://www.mammut.com/no/en/p/2520-00880-0126/trion-spine-75/ Andre forslag med samme design tas mot med takk, hovedsaklig til teltturer i fjell/skog på maks 3 døgn. Til info er jeg mann på 193 cm og 85kg.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.