Gå til innhold
  • Bli medlem

Imreline

Medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Imreline

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Hei Jeg har kjøpt meg min første multifuelbrenner og skal prøve meg på vintertur med bensin. Jeg føler meg ganske trygg på å tenne brenneren med forvarming osv. Der jeg lurer på er hvordan jeg skal pakke ned og frakte den med meg videre? ( mulig dumt spørsmål, men jeg er ny på dette;). Lar jeg pumpa stå i flasken når jeg har koblet den ifra? Er den da tett? Og må jeg fylle ekstra bensin som jeg tar med meg på tur over i en av de rød primusflaskene eller kan jeg bare ta med plastflasken med bensin? På forhånd takk for svar:).
  2. Ja vi både pulk og bil. Så kan kjøre til Mylla eller noe sånt.
  3. Hei Jeg skal på tur neste helg med fire studievenner og vi skal på ski og sove i telt. Poenget med turen er at noen i gruppen skal få prøve vintertelting. Vi kan derfor ikke gå så langt og det må være en ekstremt enkel tur. Vi vil bruke tiden og energien på å lage en koselig leirplass og tenne bål. Har noen her et godt tips for utgangspunkt og sted for telting? Sognsvann og Frognerseteren blir mye styr pga masse folk og biler.
  4. Hvordan er garmin inreach mini å bruke? Enkel? Kan man bytte på å bruke den ( feks meg og min mann) når man er på tur eller er den koblet mot en telefon? Jeg vet at man må ha abonnement. Vi er ute etter å kunne gi lyd fra oss når vi er på tur uten dekning.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.