Gå til innhold
 • Bli medlem

Filippo

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Omdømmeaktivitet

 1. Liker
  Filippo ga poeng til torese i Telt for solo/2p hiking   
  Hei, har hatt kuppeltelt med kryssende stenger siden 2002. Har forsøkt med tunnell men ender opp med å bruke kuppelteltene. Har ett til sommerbruk hvor store deler av innerteltet er i myggnetting. Fantastisk bra når det er varmt. Teltet er med to innganger og symmetrisk det vil helt likt på begge sider om man skal være to. Men ingen telt er perfekte og jeg har fått en ganske stor samling etterhvert.
  Tore
 2. Liker
  Filippo ga poeng til northern_fov i Telt for solo/2p hiking   
  Det er en del andre viktige parametere du burde ha med i vurderingen din ut over at teltet skal tåle mye vind, feks:
  Hvilket terreng du har tenkt til å ferdes i Hvilket type vær du planlegger gå ut i Hvor viktig er et stort fortelt, spesielt når du har med noen eller når du er på vintertur Jeg ville ikke vært for bekymret for kraftig vind om du planlegger turene dine godt. Om du vet at du skal ut i tilnærmet ekstrem-vær er det en annen sak.
  Om økonomien tillater det kan du vurdere 2 telt siden du neppe vil finne noe som krysser av på alt som du selv sier. Et 3 sesongs av den lettere typen som du bruker alene eller til nød 2 og et 4 sesongs som kan brukes om vinteren og/eller med flere.
  Jeg har f.eks et Ringstind 2 Superlight som jeg bruker alene, som også tar 2 personer. Det bruker jeg på vår/sommer/tidlig høst. Så har jeg faktisk et eldre Ringstind Pro 4 sesongs som jeg bruker på vinteren. Når samboeren har vært med har jeg brukt et Robens Goshawk 2 telt som har noen finurlige løsninger og større fortelt, Vet ikke om det krysser av for alt på listen din men det skal tåle 30 m/s i gjennomsnittsvind og er definitivt et telt du kan "bo" i. 
  (Logg inn for å se skjult innhold)
   av teltet Skulle jeg kjøpt et frittstående telt nå hadde jeg nok gått for Exped Orion som varmtvann nevner, sansynligvis et godt allround telt. Husk at du skal ha et godt liggeunderlag + sovepose også. Sover du dritt blir turen kjip uansett hva slags telt du har.
   
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.