Gå til innhold
  • Bli medlem

Fjellfinne

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Fjellfinne

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Da kan det se ut som dun er rett i alle fall for meg! Så får vi se hva som vil være fornuftig for junior å gjøre
  2. Tusen takk for godt tips! Ser ut som jeg kanskje da kan legge våt dun-frykt fra meg! Rab Neutrino var en av soveposene som var til vurdering. Enten den, eller en Helsport Rago. Villig til å gå endel opp i pris for å få den komforten vi er ute etter. Takk frossenpinn i Troms, fra annen Frossenpinn i Troms 😂
  3. Ikke bare telt skal oppgraderes, men også soveutstyr. Syntes det er litt vanskelig å navigere i hva som faktisk er brukbart for våre behov. Vi skal iløpet av vinteren kjøpe nye liggeunderlag og soveposer. Og klarer ikke lande på om syntet eller dun er fornuftig for vårt bruk. Telting i stand/fjære og på fjellturer både under og over tregrensa i Troms. Jeg fryser lett, og junior er av det varme slaget, så har innsett at vi har ganske forskjellige behov. Jeg er 157, og ca 60kg. Vekt på posene har noe å si, men komfort veier tyngst. Vil ikke drepe turgleden junior allerede har. Har skjønt at damepose vil være greit for min del. Junior er en plugg på ca 140cm. Noen som har gode tips til oss?
  4. Takk for tips! Vi lurte litt på Helsport Sarek, da det har en vekt jeg kan leve med, og ligger ca i en prisklasse jeg kan leve med. Noen som har erfaring med dette teltet?
  5. Veldig fornøyd med min Trollhetta. Prøvde både Osprey og Trollhetta med vekt før kjøp, og Trollhetta var den som passet min rygg best.
  6. Hei! Etter endel telting med junior rett fra bil, ønsker vi å kunne vandre mer med sekk og telt. Vi skal kjøpe nytt telt, og ønsker gjerne litt tips. Junior er vant til telting, men da uten å vandre før oppsett av telt. Så vi er ute etter et lett telt for oss to små mennesker, men med plass til sekker. Er selv knapt over 1.50 så digert trenger det ikke å være. Men gjerne så lett som mulig, da jeg skal bære teltet alene. Teltet skal brukes kombinert med telting i nærheten av strender og i fjell/mark. Og rimelig langt nord. Noen som har gode tips til oss? Helst et telt som ikke ruinerer en alenemor.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.