Gå til innhold
  • Bli medlem

Farafant

Medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Farafant

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Ja, pussig dette med Rondane telt, Rondane 2+ så ganske likt ut som Sarek 2+, kan hende det er samme telt med forskjellig navn avhengig av hvem som selger.
  2. Jeg har prøvd Sarek 2+ nå i en uke på fjellet og er meget godt fornøyd. Dette teltet noe mindre enn 3 manns teltet, men bra nok plass til 1-2 personer. Teltet er et tunneltelt så det krever noe lengre plass eller rett underlag for å få slått opp inner-teltet uten diverse humper o.l. Et kuppeltelt krever mindre plass. Fordelene med Sarek 2+ er at det er et tunneltelt og således står meget godt i sterk vind som det ofte er på fjellet. (Forutsatt at det er ca riktig oppsatt i vindretningen.) En annen stor, fordel er et teltet er meget lett, kun ca 1,7kg i superlight utgaven. (3-manns er ca 2 kg) Helsport telt har også mange gode gjennomtenkte løsninger i de fleste teltene de lager som f.eks fargekode på hull til teltstenger, slik at det blir lettere og raskere å sette opp. Det er også lommer til å legge småting i påsydd på sidene av inner-teltet og det er god lufting. Et lite minus var at det var litt lav takhøyde i innerteltet slik at man stuker hode og/eller rygg såvidt oppi taket når man står opp på morningen. (Dette gikk greit, taket tåler litt stuking) Rommet utenfor inner-teltet har god nok plass til f.eks ryggsekk, fiskeutstyr eller evt en noenlunde tørr plass for bikkja. Her er også taket noe høyere, så jeg kunne såvidt sitte oppreist (på baken med beina i kryss) og hodet tok såvidt oppi taket, og jeg er ca 1,82 høy. Alt i alt et meget bra telt hvis man er avhengig av å bære et lett telt med seg på lengre fjellturer til fots.
  3. Jeg har prøvd Sarek 2+ nå i en uke på fjellet og er meget godt fornøyd. Dette teltet noe mindre enn 3 manns teltet, men bra nok plass til 1-2 personer. Teltet er et tunneltelt så det krever noe lengre plass eller rett underlag for å få slått opp inner-teltet uten diverse humper o.l. Et kuppeltelt krever mindre plass. Fordelene med Sarek 2+ er at det er et tunneltelt og således står meget godt i sterk vind som det ofte er på fjellet. (Forutsatt at det er ca riktig oppsatt i vindretningen.) En annen stor, fordel er et teltet er meget lett, kun ca 1,7kg i superlight utgaven. (3-manns er ca 2 kg) Helsport telt har også mange gode gjennomtenkte løsninger i de fleste teltene de lager som f.eks fargekode på hull til teltstenger, slik at det blir lettere og raskere å sette opp. Det er også lommer til å legge småting i påsydd på sidene av inner-teltet og det er god lufting. Et lite minus var at det var litt lav takhøyde i innerteltet slik at man stuker hode og/eller rygg såvidt oppi taket når man står opp på morningen. (Dette gikk greit, taket tåler litt stuking) Rommet utenfor inner-teltet har god nok plass til f.eks ryggsekk, fiskeutstyr eller evt en noenlunde tørr plass for bikkja. Her er også taket noe høyere, så jeg kunne såvidt sitte oppreist (på baken med beina i kryss) og hodet tok såvidt oppi taket, og jeg er ca 1,82 høy. Alt i alt et meget bra telt hvis man er avhengig av å bære et lett telt med seg på lengre fjellturer til fots.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.