Gå til innhold
  • Bli medlem

Sjåføren

Aktiv medlem
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Sjåføren

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. What's on your mind?

  2. Det var godt skrevet, men jeg må rette litt på stedsangivelsen. Det var ikke utoset på Biseggvatnet dere krysset på turen, men derimot utoset på Vestre Måsskardvatnet. Dette ifølge kartet som ligger på nettsiden. Men for alldel, dere er noen sprekinger. Jeg har gått deler av turen selv, var ikke oppe på Kvigtinden, men fortsatte innover langs Måsskardvatnene. Riktig nok med tunge sekker, men det røynet på i krattet langs elva før vi endelig svingte opp mot Vestre Måsskardet. Jeg håper at dere tar flere turer til Børgefjell, og legger ut turrapport.
  3. Hvis reimene faller av sekken, bør du ta en telefon til Bergans, slik skal det ikke være, og det mener nok Bergans også. Selv opplevde jeg at min Telemark 80 begynte å bli merket av bruken, sømmene begynte å rakne, spilene i ryggen kom ut gjennom stoffet. Jeg tok kontakt med Bergans og ble bedt om å sende sekken inn til dem. Etter en stund ringte de og fortalte at det ikke var mulig å reparere sekken, men de skulle sende meg en ny. Dette var ett par dager før jeg skulle på en fjelltur, det var ikke mulig å få sekken til jeg skulle dra. Jeg var da innom Sport 1 butikken her i Sandnessjøen, fortalte som det var, og spurte om jeg kunne få en av deres 80 l Bergans sekker mot at de fikk den jeg skulle få fra Bergans når jeg kom heim igjen. Det var greit for dem, så jeg kom meg til Børgefjell som planlagt den høsten også. Så takk for servicen til både Bergans og Sport 1. Det hører med at jeg nå har avansert til en Alpinist 110 l, og er svært fornøyd, de 25 kg som min sekk bruker å ligge på, kjennes mye lettere nå enn tidligere med 80 l sekken.
  4. Godt Nyttår til alle sammen, måtte de turene dere skal gå i 2009 bli laaange og fulle av opplevelser
  5. Jeg regner med at du fikk med en cd/dvd som heter Garmin GPS Learning da du kjøpte GPS en, prøv den. Den hjalp i allefall meg til å forstå navigeringen. Du kan gå videre til Garmin GPS Learning 2, hvis du ønsker å lære mer, men det er verdt det(må kjøpes)
  6. Jeg og broderen gikk i august for 2 år siden fra Rv 76 via Jorbruvannene, Elgviddevann, Breidvatnan, Lomsdalen, Børjedalen, Laksmarkdalen til Aursletta. En 5 dagers tur som vi avsluttet med å ta hurtigbåten ut til Forvik. En strabiøs tur som gjorde at jeg sa "aldri mere, jeg holder meg til Børgefjell for ettertiden" men som kjent " tiden leger alle sår" så derfor lurer jeg på hvor det er best å gå over Seterelva (dette er til TL), tenker å gå fra Austerfjorden til Lomsdalen og videre til Tosboten. Når det gjelder å vade Lomsdalselva, så gikk det greit med oss, vadet over rett ovenfor der elva svinger østover og blir Grunnvasselva. Holdt meg tørr på bena imine Lundhags.
  7. Jo jeg har prøvd å skifte mellom gsm og satelitt, men jeg får bare "tjenesten ikke tilgjengelig" ?, i satelitt modus.
  8. Jeg har en Ericsson R290 Satelite, men jeg har ikke fått den til å fungere, det vil si den fungerer som Gsm. Jeg bruker Netcom simkort, men jeg lurer på om jeg må ha ett spesielt simkort, men spør jeg på Netcom kundeservice så sier de jeg må kontakte forhandleren, og han har ikke peiling. Er det noen der ute som kan svare meg på det?
  9. Jeg ringte Bergans da jeg fikk en rift i min Skogshorn jakke, dagen etter kom det en bit på 50 ganger 50 cm av samme stoff som i jakken, i posten. Jeg limte med vanlig lynlim(som selges nesten overalt). Jeg fikk en bot inn gjennom riften før jeg smurte lim på, det sitter enda.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.