Gå til innhold
  • Bli medlem

LarsJ

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av LarsJ

  1. Ser det er mye diskusjon angående valg av drag. Min personlige favoritt er å lage et drag med plastbrøytestikker og tau, da får du en mellomting mellom et stivt drag og et taudrag. Kan evt vurdere selv om du legger brøytestikkene i kryss eller parallelt.
  2. Ut i fra bildene på http://www.caminitodelrey.info/ , så ser det vel ut som de virkelig har pussa den opp til moderne standard, og at det er en mye mindre nervepirrende tur nå enn før. Er nok enig at det nå kan virke mer som en turistattraksjon. Edit: denne videoen fra oppgraderinga viser vel også at det er en helt anna tur nå. https://youtu.be/k3xVf_0f49Q
  3. Fint om du kommer med en oppdatering når du er framme. Vært mye råtten snø her i Sør-Varanger siste måned, skarelag øverst med bare sukkersnø helt til bakken under, noe som har gjort det tungt å gå uten tråkkede løyper. Så derfor litt interessant å høre hvordan forholda har vært.
  4. Skjønner godt at du er bekymra for sikkerheten i området, med tanke på alt man hører om i regionene rundt. Har selv planer om å reise ned til Elbrus i slutten av juni, og har i den forbindelse sjekka litt rundt. Kjenner et par russere fra tidligere turer, og disse jobber i noen av de større guidefirmaene i Russland. Har hørt litt med de om situasjonen. I følge de er sikkerhetssituasjonen i selve Elbrus-området god og stabil, har ikke skjedd noe spesielt siden hendelsene i 2011. Selv har vi snakka litt om å besøke en av byene i området etter klatringa, slik som Nalchik eller Pyatigorsk, men dette fraråda de. Ikke da det nødvendigvis er kjempefarlig, men da sjansen for at det skjer deg noe der er større. Så beskjeden fra dem, var at så lenge planen er å kjøre direkte Mineralnye Vody-Terskol, og oppholde seg i området rundt Terskol og Elbrus, så har vi ingenting å frykte! (bortsett fra å bli stoppe av politi på vei dit, som ønsker bestikkelser da;))
  5. LarsJ

    Børgefjell ...

    Hei! Vil anbefale å kjøpe den nye Børgefjell-boka til Lars Monsen og Trond Strømdahl. Det er mye det samme som i "90 dager på loffen i Børgefjell", men også mye nytt
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.