Gå til innhold
  • Bli medlem

kjøtt

Passivt medlem
  • Innlegg

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av kjøtt

  1. kjøtt

    lokking av fugl

    Hei Gutter! noen som vet hvordan man kan lokke på fugl, ender, hønsefugler eller liknende?
  2. et spørsmål i farta! kan man skyte kaniner med 22lr? eller går de som harer?
  3. var ute på tur alene i 70 minusgrader nå i vinter! var veldig kaldt, men klarte meg fint da!
  4. kjøtt

    Str på mormyrska

    dette er vranglære! rødt og svar setter seg stikk i strid til selve læren om hvordan man fisker store fist! rødt og sort trekker til seg mindre fisk, som igjen lokker til seg store fisk. skarpe farger og kontraster som rød og oransje er både lette og se og irriterer også fisken til å bite. absolutt å anbefale
  5. Hei! Langs kysten for øvrig er det fritt frem for alle å jakte sjøfugl på sjeøen. så lenge du følger regler for jakttid, sikkerhetsavstand på bakgrunn + alt det andre du lærte på jegerprøven. tipper/vet bykjernene har egne regler, men det ser jeg på som uaktuellt å skyte endene inne i byen. å jakte på sjøen utenfor tettbegygde strøk mener jeg er lovlig. riktig det du skriver om 2 km fra land. du har dessuten lov til å sitte på skjær som er så små at bølgene iblandt slår over de. sitter du på en større hlme må du forhøre deg med grunneieren. Desverre er du vel litt sent ute nå kompis? sjøfugljakta er slutt og andejakta slutter vel om en liten uke?
  6. en sammenleggbar kajak er ingen brukskajak i mine øyne. kajaker som kan legges sammen gir etter i skroget når du skal opp stryk. ser flere personer har anbefalt sammenleggbare kajaker på forumet før, men dette er rene vannvidd spør du meg. virker som folkene her er av en lavere kaliber en meg. men synes det er morsomt å se at så mange har fattet interesse for padling stå på folkens, men ikke drit dere helt ut!
  7. kjøtt

    Str på mormyrska

    tror gult er et godt valg om du ønsker deg de agresive fiskene. dvs fisker mellom 300 - 400 gram, som er agresive. om jeg skulle fisket på sjøen ville jeg valgt mere blåaktig, fordi her er fisken avslappet en i innlandsvann. lykke til på isfisket
  8. Prima! nå vet jeg hva jeg må vite. takker for alle svart og ønsker dere lykke til i jakta!
  9. flotte svar! tar jeg feil om jeg skyter ender og skarv på 40 - 50 meters hold, og duer og ryper på 60 meters hold?
  10. selvfølgelig 100% enig. hva med skuddhold? hvor nærme bør man være fuglen?
  11. Takk for gode svar!
  12. Hva med sjøfugel? ærfugl, ender. blir skarv for stort? Har erfaring fra hagle at man bør ha svært kort hold på skarven..
  13. kjøtt

    jakt med salongrifle

    Hei! nettopp kjøpt meg ny salongrifle. en CZ 22lr jeg lurer på hvilke småvilt jeg kan felle med denne? loven sier vel alt opp til hare men ikke hare. noen som vet bedre?
  14. Planlegger året etter vidregående (etter militæret)
  15. Du burde dra til Roskrepfjorden, litt langt å kjøre, men det lønner seg. her kommer du på høyfjellet, samtidig som du slipper å gå. ligger mellom setesdal og sirdal. hversegod
  16. Heisann heisann, lurer på om noen har noen gode tips om hvordan langtursekk jeg burde investere i? Har sett på Norrøna RP og Norrøna Dovre. andre tips? Mvh. Kjøtt
  17. Jeg tror det er på fjellet
  18. Jeg tror det er store skagastølstind
  19. KJØP TREK ---> "ikke bare en sykkel, men en Trek" heter det
  20. Ja! sauer er ikke bare bare, en gang stanget en vær meg i den venstre testikkelen min så den ble hoven i flere uker etterpå!
  21. Foto har e på CD. Fantastisk tur! bør prøves!
  22. Halla Boys! Skal bænge ny "Bæk bækker" Kikka litt her og der, Og lurer på om noen har noen innvendinger om "FJÄLLRAVEN RÅSTU 90"?? den fikk så sabla bra på en test! er den noe tess? var jo litt billig, har det noe å si?
  23. Hei folkens! Jeg har gått Aust Agder på langs! Som 14 åring Noen bere?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.