Gå til innhold
  • Bli medlem

Falkerinne

Medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Falkerinne

  1. Vi er 4 barn, to voksne og en hund. Vi bruker helsport Varanger med campdel 8-10 pers. Vi bruker ikke innertelt, kun bunnduk. Det blir vel ca 9 kg tilsammen. Fordelen med lavvo er at man kan stå inne, sånn at det er mulig å bevege seg der, og mer behagelig å trekke inn når det er ruskevær. https://www.helsport.no/varanger-camp Ser du sier at du synes det blir lite system. Vi har litt mer plass enn vi trenger (7stk inkl stor hund), så da bruker vi en side ved inngangen til klær/barnesekkene og den andre til utstyr og mat. Stripa i midten bretter vi vekk bunnduken fra, og der settes sko.
  2. Det går en sti på andre siden av bekken, den er stiplet på kartet. Mener den går til Per gynt hytta, men innom parkeringsplassen på spranget. Men spranget-rondvassbu er transportetappe, like greit å leie sykkel og bare sykle mellom. Vi campa med lavvo ved fremre illmanntjønne i fjor. Veldig fint, og hvis du vil være litt mer i fred kan dere tusle litt lenger innover mot Bjørnhollia. Jeg ville anbefalt å sykle inn til rondvassbu, og heller ta turen mellom rondvassbu og Bjørnhollia.
  3. Vi har Alta Winter junior flex til vår yngste, og hun ELSKER posen sin. Den er veldig god og varm, og hun sover veldig godt i den. Posen har vært i bruk hele året, i fjor sommer sov vi en uke i lavvo i rondane, og posen var ikke for varm Jeg har kjøpt Rago winter down lady til meg selv, skal teste den i morgen.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.