Gå til innhold
  • Bli medlem

FjellGrim

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om FjellGrim

  1. Så bare svaret til Pelsjegeren,og bråbestemte oss for å en tur(bor bare 2 mil fra utgangspunktet,så ikke noe stort problem) Skia blir uansett med så langt vi finner det tilrådelig med hennsyn til føret. Tenker det blir en to netters camp med telt ved foten av slotte. Mulig det blir en turapport av det også,hvem vet.... Uansett,tilbake til topic,info om føret er fortsatt interessant
  2. Jeg og dama har også planer om å ta en snartur til Rondane i helga. Men da selvfølgelig fra den "rette" sia,altså fra Folldal Noen som har peiling på når en kan ta på skia om en går veien fra Gammelgarden mot Bjønnholie,men tar av mot Langlupdalen ved brua?
  3. Gode forslag det er Morten,og trur nok også du er veldig nære sannheten. Bor seelv på østsia,og ser på det som "framsia" Artig at du nevner delen hitover som sjarmerende,for det er jo det den er. Er her Rondan virkelig blir store og steile
  4. Hei. Har inntrykk av at de fleste som går i Rondane velger å gå inn fra Gudbrandsdals sia. Noen som har tanker om hvorfor det er sånn? (har grubla litt på det her)
  5. Håper du finner infoen du trenger
  6. Fins sikkert folk her inne med mere info om saken. Men burde vel stå no på forsvarets sider,eller sider som omhandler Hjerkin og området rundt. Maribu,er det nødbua ved Snøheim?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.