Gå til innhold
  • Bli medlem

vemlosne

Passivt medlem
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av vemlosne

  1. Dette er gode tips! Takk! Vet du hvor jeg finner informasjon om taxi til Namsvatet, og eventuelt båtskyssen derfra?
  2. Hei! Vi planlegger å legge årets fisketur til Børgefjell, og vil helst ta tog! Er det noen erfarne her inne som har tips til rute (ca 1 uke) som går fra togstasjon til togstasjon, gjennom Børgefjell?
  3. Det siste der var et svært godt tips! Må se nærmere på den! Tusen takk for tipset
  4. Den så veldig bra ut ja! Har du erfaring med dun under åpen himmel/duk? Det er flerdagers turer under duk og med kano/packraft som er grunnen til at jeg tror jeg foretrekker syntetposer til formålet
  5. Jeg har skrevet som svar til en annen her at jeg allerede har rago vinterutgaven med -10 i komforttemperatur som jeg bruker under tregrensa vinterstid, og største delen av året på høyfjellet Veldig god pose - uten at jeg har erfaring med dunposer fra andre merker fra før!
  6. Det er fine tanker du har Jeg har fra før en dunpose i ragoserien til Helsport med -10 i comfort som jeg opplever som alt for varm når det er mer enn 5 grader. Men det er nok denne jeg kommer til å bruke vinterstid under tregrensa og ellers største delen av året på høyfjellet. Du skjønner, jeg er nå litt lei av å alltid måtte passe så godt på at posen ikke blir våt når jeg feks er på padleturer eller fisketurer i regnvær, eller sover flere netter under åpen himmel/duk eller i hengekøye - derfor ser jeg litt på syntetposer
  7. Jeg sliter med å gå for en 3-sesongs sovepose til korte og lange turer med temperatur over 0. Vekt og ikke minst volum er viktig for meg. Valget står mellom Trollheimen Superlight (2C comf, 1200gram, 8liter pakkvolum) og Marmot Ultra Elite 20 (0.5 comf, 900gram og 6.7 liter pakkvolum). Det som plager meg litt er at sistnevnte ikke har en varmekrage rundt nakken, slik som helsport sin har. Hvor viktig er dette? Jeg har heller ingen erfaring med Marmot fra før som gjør det vanskeligere å prøve dem... Tanker?
  8. Hei erfarne turfolk der ute. Jeg trenger deres tanker om Marmot Ultra Elite 20! Jeg har bestilt den hjem (sammen med flere andre poser) for å teste (det er jo det vi må gjøre nå når butikkene er stengt). Den pakker imponerende liten og har en behagelig vekt på 900gram og en EN-sertifisering på temperaturskalaen sin (comf=0, lim=-7), og jeg skal bruke den på lengre turer i de 3 varmeste sesongene. Den er relativt smal, som passer meg bra da jeg er en kort og slank mann. På marmot sine sider har den fått 4.2/5 i score, hvor folk gir enten 5 eller 1. Noen poengterer at posen ikke er så varm som de skal ha det til, men det mener noen om alle poser. Det eneste den mangler som jeg er vant med fra før er nakkekrage. I mine øyne burde dette være obligatorisk på soveposer. Har noen av dere erfaringer med posen, eller tilsvarende pose uten nakkekrage? Har alltid sett for meg at den er viktig for å unngå lekkasje av varm luft. Noen som har prøvd å få sydd inn nakkekrage selv?
  9. Er på jakt etter syntetisk sovepose til alt unntatt vinter! Har en dunpose til vinteren, og bruker jervenduk om sommeren. Tenker komforttemperatur på rett under 0, og vekt på rundt 1-1.5 kg, hvor pakkvolum er det viktigste :) Har forumet noen gode forslag??
  10. Hei! Vurderer også 2 vs. 3 personer utgavene nå. Hvordan er plassen i forteltet til ryggsekker?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.