Gå til innhold
  • Bli medlem

evene

Passivt medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Rombaksbotn ligger inderst inne i fjorden som heter Rombaken, og den munner ut i havet ved Narvik. E6 går på bro over denne fjorden. Prøver å sende et kart som vedlegg. Utenom sommersesongen er det nok et problem å komme seg tilbake fra Rombaksbotn. Kanskje avtale henting med båt, men antagelig en dyr løsning. Alternativet er å gå tilbake noen kilometer i oppoverbakke til jernbanestasjonen Katterat, og så ta Ofotbanen tilbake til Narvik. Men da må rutetidene sjekkes. Jeg mener rallarveien, den er godt merket med infoplakater langs stien/veien. Det er mulig å sykle på den, med noen få unntak, der sykkelen må bæres. T-skjorta fikk jeg påstemplet en egendesignet logo i en Sandnes-bedrift. Skal prøve å sende logoen en gang til, det lyktes nemlig ikke da jeg prøvde å sende den til et annet forum på fjellforum.net. Jeg foreslo nemlig å opprette en egen "NORGE PÅ TVERS"- forening.
  2. "Norge på langs" er for ambisiøst for meg. Derfor tok jeg heller turen til Narvik i sommer, og gikk "NORGE PÅ TVERS", fra Riksgrensen til nærmeste fjordarm (Rombaksbotn). Det burde kanskje opprettes en klubb for slike "prestasjoner"?
  3. Rallarveien går fra Rombaksbotn og langt inn i Sverige. Sommeren 2007 gikk jeg fra Riksgrensen til Rombaksbotn, en distanse på 14,5 km. (Så nå har jeg T-skjorte med norgeskart påtegnet "NORGE PÅ TVERS".) 4-5 timer i noenlunde avslappet tempo. Narvik turistforening har ei hytte langs stien, men den var låst, midt i sesongen? Kommunikasjon: Buss eller tog fra Narvik til Sverige. Sightseeing-båt enkelte ukedager i sesongen kl. 16:00 fra Rombaksbotn.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.