Gå til innhold
  • Bli medlem

Bhh

Aktiv medlem
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Bhh

  1. Barna begynner å bli større og vi har veldig lyst på en turvenn🐶. Er det noen som har tips til en liten rase som ikke tar så mye plass, men som likevel orker å bli med på lengre løpeturer og skiturer? Har vokst opp med setter og det blir alt for stort i størrelsen, men aktivitetsnivået er vi komfortabel med. Vi har lånt en liten blandings-sak av en nabo innimellom, og tenker at det i utgangspunktet er veldig fint med en så liten hund da vi ikke har plass til noe særlig med bur i bagasjerommet osv, men denne er så liten at den ikke orker å være med på joggetur eller skitur... Vi bor i rekkehus så vil også helst unngå en rase som er typisk "bjeffete"(hvis det er mulig å unngå).
  2. Bhh

    Solcelle

    Hei! Hvilket panel er det du har? Og er du fornøyd med det?
  3. Denne signerer jeg! Der får du mange blader (i én pris) du kan teste ut digitalt 😊
  4. Har du forresten noen egne bilder av Fjellcamp?
  5. Hva synes du om ventilasjonen på Fjellcamp forresten? Wigloen har jo flere innganger (på flere sider) som kan åpnes for å få gjennomlufting, Fjellcamp har vel bare flere innganger i forteltet?
  6. Vi er en familie på 4 som til nå har lånt et gammelt og ganske lite Helsport tunnelltelt. Dette begynner å bli passe trangt så nå er vi klare for et litt mer moderne telt med større flate og bedre lufting. Hadde egentlig landet på tunnelltelt men ettersom vi uansett ikke går de lange turene har jeg nå sett litt på Barents nye Fjellcamp 4. Jeg tenker også at jo mer behagelig det er for ungene jo lettere vil det bli å få dem med på tur. Men, når jeg da først vurderer et større og tyngre "kuppeltelt" for 4 pers så finnes jo også Wiglo, som det jo ikke er alt for vanskelig å få tak i på Finn.... Så, er det noen som har tanker rundt forskjellene på disse to? Jeg ser jo forskjellene, men hva ville DU valgt og hvorfor? Kjør debatt! 😀 https://www.bergans.com/no/turutstyr/telt/kuppeltelt/wiglolt-4-persons-tent-red?att=NC1QZXJz&gclid=CjwKCAjwhdWkBhBZEiwA1ibLmDbUg0_Ts0DfHka67vmN3lmQcSIgFZhxUMNtb9v1aCOEE6mxvHNeNhoCE10QAvD_BwE https://barentsoutdoor.no/product/fjellcamp-4-nyhet/
  7. Interessant, og tusen takk! Overraskende med det slappe innerteltet!
  8. Hva synes du om Barents Trollheimen ul?
  9. Hvordan har det gått med teltet? Hilsen veldig nysgjerrig!
  10. Jeg ser etter liggeunderlag til å bruke i telt med 2 voksne + 2 små barn. Jeg må altså ha flere underlag og de fleste "best i test" blir derfor hima dyrt totalt når vi altså må ha flere. I tillegg har jeg ikke lyst til å bruke masse penger på noe som kanskje ikke får mange års levetid pga småbarn. Jeg ser derfor etter noe som er i middels eller lavere prisklasse men fortsatt ok. Det blir nok mest brukt en eller to overnattinger på rad så det aller mykeste er heller ikke nødvendig. Er det noen som har tips eller erfaring? Edit: ser at jeg må spesifisere litt:) Vi ser altså etter en god løsning til oss 4, ikke bare liggeunderlag for barn Er det noen som har erfaring med doble underlag fremfor flere enkle?
  11. Hei:) Hvilken tarp er dette?(og størrelse?)
  12. Bhh

    Større tarp

    Tusen takk! Det heller nok mot en på rundt 3x4, og jeg har helst lyst på grønn og helst under 1500 så de lover bra de alternativene fra Magasinet!
  13. Bhh

    Større tarp

    Tusen takk! Ja den ser jo stor nok ut😊
  14. Bhh

    Større tarp

    Tusen takk, den må jeg se nærmere på! Er den stor nok for å lage møne og ha plass til en liten familie under?
  15. Bhh

    Større tarp

    Takk for svar! Jeg syntes heller ikke fargen var noe særlig! Vekt teller litt for meg da jeg ikke er så sterk og det ellers blir mye annen oppakning med småbarn. Men tror du 3x3 er nok for en liten familie? For prisen var jo god! Hvordan er det med antall fester og kvalitet på barduner?
  16. Ser etter en tarp av litt størrelse, for 3-4 personer. Tenkte først at ca 3x3meter ville være nok, men det blir nok litt lite, eller? Har gått over på å se på Sydvang sine, både 19 og 15, mest fordi det ser ut som de gir mange kvm til prisen. Men, så kom jeg over Lars Monsens tarp. Er det noen som har prøvd denne eller har noen teorier om hvordan den vil fungere? https://larsmonsen.no/product/lars-monsen-bushwacker-tarp-large1?gclid=Cj0KCQjwoJX8BRCZARIsAEWBFMIjEyp200icukauc78R-2q6KX598GMvX2qigInxcnSUvgypXQ0aR_saAsAJEALw_wcB
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.