Gå til innhold
  • Bli medlem

Gklu

Medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Gklu

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Tusen takk for alle gode råd! Ser ut som om det er best å skaffe seg randonnee utstyret med en gang og så lære på det. Så får jeg studere alle utstyrstipsene dere har kommt med i detalj før jeg kjøper 😄
  2. Oi, det var et spennende tips! Takk skal du ha! Hva tenker du om støvler? Kan man kjøpe de brukt og, eller burde de kjøpes nye (jf. svaret mitt til Marius ovenfor)?
  3. Takk for tips, det virker som noen gode tommelfingerregler Jeg har hørt at techbindinger kan være mindre egnet for nybegynnere (i motsetning til det større, tyngre alternativet, vet ikke hva det heter), både fordi det er vanskeligere å svinge, og fordi de det er lettere å bli skadd (fordi skien ikke løsner seg like lett ved fall, elns). Er dere enige med det? Eller kan man like gjerne begynne på techbindinger som nybegynner? Og så sies det at det er kjempe viktig å finne støvler som passer perfekt. Er dette kanskje noe man burde skaffe seg på butikken i stedet for på finn e.l.?
  4. Jeg vurdere å kjøpe randonnee utstyr, men har aldri stått på randonee eller alpin (men går helt greit på fjellski/langrenn). Er det en dårlig ide å kjøpe seg utstyret før jeg har lært meg å stå på vanlig alpin? Jeg er rimelig sikker på at jeg vil ha bruk for randonnee utstyret, og tenker derfor at jeg kan spare mye penger ved å øve på randonnee skiene ovenfor å leie/kjøpe alpin ski mens jeg lærer. Men så er jeg litt redd for at randonnee kanskje er så vanskelig at jeg ikke kommer til å kunne bruke dem i det hele tatt før jeg har gått litt alpin. Hva syns dere som har erfaring med dette? Og tror dere det er stor fare for å kjøpe ubrukelig utstyr om man ikke har litt erfaring først?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.