Gå til innhold

Lyckeboden

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  66
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Lyckeboden

Nylige profilbesøk

159 profilvisninger
 1. Men folkens... La oss se hva tråden egentlig skulle omhandle. Hilleberg Allak3 Beklager helt mine utsklidelser om farger...
 2. For min egen del, så handler det om å ikke være mer synlig i terrenget enn nødvendig. Det være seg spor etter camp, veldig synlige klær, og farge på telt. Men klart et rødt telt viser folk på god avstand at her er det leir, så da må de finne et annet sted for egen camp. Så på den måten slår det begge veier.
 3. Tror faktisk jeg kunne vurdert å betale det mellomlegget. Men det er mer for å ikke "skrike" i naturen. Teltet i seg selv er suverent, og fargene inne i teltet er ikke så ille i virkeligheten som på bildet Tror nok jeg kunne vurdert et bytte om muligheten hadde dukket opp. Men det er nå bare min egen mening. På disse turene hvor vi er flere, så er det ikke like viktig å være usynlig.
 4. Men tar seg godt ut på bilder 😉
 5. Du ser på bildet at det kan bli litt vel rødt inne i teltet. Føler at Sand gir en mer nøytral og naturlig innefarge. Gulfargen i innerteltet oppleves lik uansett. På en annen side ser du at det er fin plass i forteltet til å koke.
 6. Lyset, og fargen inne i teltet er ikke så forskjellig i opplevelse. Men synes det røde i teltet gir litt for mye skarp farge om du skjønner hva jeg mener. Oppleves ikke ubehagelig på noen måte. Jeg liker å være anonym når jeg ferdes ute, og liker bedre at teltet glir inn i omgivelsene. Dessverre så gikk jeg mot mine egne prinsipper denne gangen. 😊 Men teltet er helt fantastisk, og jeg lever antakelig godt med fargen på disse turene hvor vi er to eller tre. På solotur blir det nok Unna som gjelder. Og det er jo sandfarget. Har også et Akto i den gamle grønnfargen som er veldig bra.😊
 7. Autokorrekt som var litt for auto. Teltet som veier 1,5kg alt inkludert er første generasjon Hilleberg Akto. 😊
 8. Jeg tok kontakt med Helsport når dette skjedde meg for mange år siden. De sendte meg en ny vederlagsfritt.
 9. Måtte inn og kontrollmåle størrelsen på to av mine Hillebergtelt Allak3 og Unna. Begge teltene gir et par/tre cm mer enn oppgitt i alle retninger. Vektmessig så er Allak3 ca 100g lettere enn oppgitt pakket vekt. Da er alt inkludert av ekstra stang, poser, plugger, lapper og bruksanvisning. Hilleberg Unna er dead on oppgitt vekt. Aner ikke hva mitt første generasjons Hilleberg Akto skulle veie opprinnelig. Men i forhold til ny type er det litt lettere. Vekta stopper på 1,5kg alt inkludert..
 10. Måtte inn og kontrollmåle to av mine Hillebergtelt Allak3 og Unna. Begge teltene gir et par/tre cm mer enn oppgitt i alle retninger. Vektmessig så er Allak3 ca 100g lettere enn oppgitt pakket vekt. Da er alt inkludert av ekstra stang, poser, plugger, lapper og bruksanvisning. Hilleberg Unna er dead on oppgitt vekt. Aner ikke hva mitt første generasjons Hilleberg Akto skulle veie opprinnelig. Men i forhold til ny type er det litt lettere. Vekta stopper på 1,5kg alt inkludert..
 11. Kjøpte nylig Allak3, og har Kun vært på et par korte turer. Meget bra telt som overlevde ganske harde vindkuler ytterst i havgapet. Oppleves som lunt, og trygt. Det eneste jeg anger på, er at jeg gikk mot alle mine tidligere tanker og kjøpte et i fargen rød. Hadde jeg hatt muligheten ville jeg nok gått for fargen «sand». (Det ble valget når jeg rett etter kjøpte nytt solotelt. Hilleberg unna. 😊)
 12. Vet ikke om det var XXL sitt eget merke. Har brukt den på noen turer nå. Og har et godt inntrykk.
 13. Så utrolig enig i det du sier der!
 14. Kan legge til at Femund 4 var mitt første "ordentlige" telt. Har vel strengt tatt ikke hatt noe stor behov for å bytte det ut heller, siden jeg på aleneturene har hatt Hilleberg Akto (nå Hilleberg Unna). Og når jeg kjøpte Hilleberg Allak3, så var det først og fremst fordelen ved et frittstående telt jeg var på jakt etter. Det var nemlig ikke allverden å spare på vekten synes jeg. Derfor føler jeg at Femund4 fremdeles henger godt med, men vil nok i fremtiden være mer i bruk som et telt kort vei fra bilen på en fisketur eller lignende. Elsker det store romslige forteltet! Så er ikke vekt den store bøygen, og du er på jakt etter et romslig og solid telt... Da kan jeg trygt anbefale et pent brukt Helsport Femund. (Det ser jo fremdeles ut som nytt).
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.