Gå til innhold
  • Bli medlem

ÅshildS

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av ÅshildS

  1. Er det noen som har erfaring med disse sekkene? Eldste på snart 12 har Deuter fox 30 som forlengst er for liten så det er på høy tid med en større sekk. Ut i fra spesifikasjonene så virker det som det er bra sekker, men jeg har ikke hørt om disse og kjenner ingen som har den.
  2. Ja, altså. Jeg og mannen var på kjærestetur i 4-mannsteltet nå i helga på nærfjellet (det må presiseres) og vi lå inntil hverandre med litt bagasje ved siden av oss og da var det ikke kjempemasse plass til overs. En til hadde gått fint, men ikke mer enn det. Da ungene var mindre lå vi vi på tvers i teltet, men da ble det til at den som lå innerst fikk litt klaus og ble mer våt siden taket skråner veldig. Kan legge til at vi kjøpte oss et Bastion 4 i fjor som er veldig komfortabelt med 4 inne i teltet, men det er litt mer arbeid å sette opp med flere stenger og yttertelt og innertelt hver for seg. Det har også mindre fortelt som gjør det vanskelig å lage mat i forteltet.
  3. Er det bare meg/vi som syns det blir for trangt i et 4-mannstelt med 4 personer. Syns det gikk greit da ungene var mindre enn de er nå (8 og 11 nå) og nå kan en sove i forteltet om sommeren. Men vinterstid syns jeg det blir altfor skrått og dermed vått for de to som ligger ytterst. Får lyst til å kjøpe 5 eller 6-mannstelt, spesielt til vinterbruk.
  4. Jeg kjenner noen som har brukt kalvegodt som man sikkert får på felleskjøpet. Jeg har ikke smakt det selv, så jeg aner ikke hvordan det smaker. Men det kan ikke være så ille siden man forer opp kalver med det.
  5. Takk! Jeg la likegodt inn en ordre til så får vi se om den kommer fram omtrent samtidig som resten. Hvis ikke får man ta en tur på biltema.
  6. Jeg bestilte nettopp et Acapulka sammenleggbart drag på nett, men jeg ser nå at jeg også burde bestilt adapter. Men siden denne adapteren består av øyeskrue, mutter og skive, burde det ikke gå an å kjøpe dette på Biltema eller lignende?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.