Gå til innhold
  • Bli medlem

niklas

Aktiv medlem
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om niklas

  1. Joda, Colorado tar 3D kart... vanvittig tregt, men det går
  2. Beklager for sent svar. Men for framtidige referanser, så er jeg 188 cm og bruker Large, Arcteryx er gjerne litt store i størrelsen,
  3. Vil bare hinte om at Arcteryx Gamma MX (uten hette) er dagens røver på sportsnett i dag. Dvs er den satt ned fra 3000 til 2000. Så hvis noen er interessert er det vel bare å hive seg over tilbudet Har den selv med hette, og kan anbefale den til alle som vil ha en softshell, eneste er at den er litt dyr.
  4. Har selv Alpha SV. Knalljakke, du betaler for kvalitet og det får du. Leste noe om at den ikke er så robust, men etter et halvt års bruk (til klatring/turbruk) har jeg ikke merka noen slitasjer. Prisen ligger jo på godt over 5000 så jeg vil bare anbefale den til spesielt interesserte som kommer til å bruke utstyret under mer ekstreme forhold. Ellers er det mange rimeligere alternativer som fint kan måle seg med den. Jakken er skreddersydd for klatring, så du får med mange detaljer som er lagd for den typen bruk. Blant annet; hette tilpasset hjelmbruk, brystlommer (+ en skulderlomme), glidelåser designa for å kunne åpnes med en hånd, snitt i fronten for å hindre at den bulker seg opp og hoftesystem for å hindre at jakken glir opp over selene. Den er også svært lett (550 gram eller noe sånt) Dette er absolutt en verstingjakke, men om du bare skal bruke den til turgåing så finnes det rimeligere (og like bra) alternativer. Vil absolutt anbefale Norrøna Vestveggen, er gamle jakken min. Brukt den under all slags tenkelig (og utenkelig) vær og den har aldri skuffet meg. Er tenkt som en klatrejakke, men jeg har brukt den nesten utelukkende til turbruk og til det fungerer den upåklagelig.
  5. Prøvd å presse boksen enda hardere inn i ventilen og holde den lengre der?
  6. Huff huff! Nå mater du dommedagsprofetene. Uansett, ser ut som vi beveger oss litt vekk fra den myteomspunnede skulderlommen og nærmer oss mer en språklig debatt her Get back on track! Øh... mener kom dere tilbake på sporet!
  7. Språkpolitiet fra Bærum er på vakt ser jeg
  8. Hva er egentlig formålet med lommen som ofte er ved skuldern på jakker/gensere? Aldri helt skjønt poenget, syntes nesten det er for høyt til å ha skikort i. Noen som vil opplyse meg om noen bruksområder? eks:
  9. Takk for svaret! Skal se litt mer på unna
  10. Klarer ikke å bestemme meg! Etter å ha saumfart nettet etter 1 manstelt endte jeg opp med akto og unna som alternativene. Primært vil jeg bruke teltet som et klatretelt, men også som et turtelt sommer/vinterstid. Hvordan er det med matlaging uten fortelt i unna? Og hvordan er det å få plassert akto, leste at den trengte relativt mange plugger for å stå stabilt? Noen som har noen erfaringer med disse, og kunne gi meg en anbefaling til mitt bruk? Takk for evt svar! Niklas.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.