Gå til innhold
  • Bli medlem

kai-robin

Medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av kai-robin

  1. kai-robin

    Fiske - Gjendebu

    han i butikken anbefalte stangas lengde x 2 og det er jo drit langt, har ikke ferskvannsstang, en sånn combi greie. var ute å prøvde i stad og det blei veldig vrient med så langt fram til flua, så blir nok noe som du sier åge. 1.2 m noe rundt der, da gikk det kjempebra. kjøpte en boks med våte fluer, enkle og doble, 20 stk så har litt å ta av. prøver å fiske så mye som mulig mens jeg er der,åssen er fiske på kveld/natt? hvilken str snakker vi? gram alsta. klar for tur! og takk for svar!
  2. kai-robin

    Fiske - Gjendebu

    spinner ja, kjøpte noen toby sluker og dirty harry sjøørret sluker. samt fluer og dupp. har lite peil på ferskvannsfiske. er mark aktuelt på flua? jeg blir stående fra land, forsatt sjangser for meg? heh
  3. kai-robin

    Fiske - Gjendebu

    hvordan er fiske i gjende? skal dit om et par dager og har handlet litt sluker og sånn i dag. dupp og flue, og noen dirty harry sluker innkjøpt. samt ny 0.20 sene. som anbefalt av hesby sport.
  4. helt enig! disse skoene er fantastiske, har dem selv. og de venter seg 5 harde dager på vidda denne uka!, kun et par sko:) alfa det;)
  5. bruker vanlig liggeunderlag, de svarte gamledagse, bare 2 stk, skal ligge på hardangervidda i 2 netter ute nå. så får vi se om det holder! 1 natt i hule og en natt i telt:)
  6. tusen takk for link! jaktfilmene er generelt dyre syntes jeg tar meg ikke råd til å kjøpe de. skal hive inn link hvis jeg finner noen!
  7. noen som har erfaringer fra langevann? vurderer å fiske litt. har aldri vært no ferskvannsfisking men hadde vært artig og prøve. hilsen kai-robin fra nøtterøy
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.