Jump to content

HovslagerHolen Vest Torpa

Aktiv medlem
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

About HovslagerHolen Vest Torpa

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tjukken(Boss, en Beauceron) er alltid med
 2. En skal lære så lenge en lever ser jeg, her var det mye nyttig! Sendte en mail til Bråtens(Eskimo) ang behandling av deres produkter, håper på positivt svar, liker (ull)genserne deres godt. Har og noe undertøy fra Jotunheimen jeg liker godt, men der er det bare en svart lapp på baksiden, fant heller ingen kontakt info, men gravde ikke dypt, var opptatt med morrakaffen Vil jo helst vite hva plaggene jeg har på meg består av, tanken på mikroplast fra vasking etc gjør jo ikke godt. Men så ser man havna f.eks i Durban å tenker, "jaja, detta går jo ikke bra uansett". Men alle monner drar...? Snakka med gamlemor om detta i går, og skal nå få strikkurs av hu, det lyste visst opp i andre enden av røret da jeg fåreslo det Men det å strikke selv er vel greit for en som meg som sitter aleine og har massevis a tid og ro. Kan vel være værre for de som har noen små og 8- 16 jobb? Når en først er inne på det, er det noen som har oversikt over gode garnbutikker/produsenter her inne? Og detta med emballasje er jo en virkelig en uting! Alt er pakka inn i flere lag plast, frukt, grønnsaker, klær, ja ALT!
 3. Smak og behag. Jeg liker godt å gå igjennom en turrapport om det er en del bilder med litt tekst til. 5 min på bare å lese om en tur er ikke noe jeg synes er like givende. Ikke alltid bare å ta bilder hele tia heller, ser den, jeg er ikke noe flink til det. En eller annen funksjon der man kunne ha lagt rapporter i noe slags mapper e.l basert på person, området, årstid eller annet kunne vært fint. Jeg skjønner ikke noe av detta data-greiene, så om det i det hele tatt er mulig...? Men jeg finner mye inspirasjon av å se andres turer, lese om erfaringer o.l, mye nyttig å ta til seg. En god stund siden min siste tur, men etter å ha bladd gjennom detta forumet litt, henta litt inspirasjon og tips, så blir det tur i morgen!
 4. Ikke snøfritt overalt på østlandet. Jeg sitter her på vest torpa med nesten 60-70 cm med hvitt 🙂 Litt i varmeste laget, men finfint her nå. Men jeg kunne nok tenkt meg kanskje litt lengre nord, men føler at jeg har det bra her. Ikke langt til mange flotte steder, men laaangt til det vakre nord... Og et stykke til kyst, men er mer glad i skog og fjell. Er det mulig å få det perfekt? Kanskje om 40 år når vi alle lever i en eller annen virtuell virkelighet, alltid kobla på.
 5. Må vel bli kaffekjelen det vel. Har redda mange turer den...
 6. Den jeg har er tjukk og seig, men blir ganske så fin når man varmer den. "Stockholm Tjære" fra Heimer eller annen butikk for hest.
 7. Jeg har tjæra i vannbad, ca 40 grader. Smører så på skia og lar det sitte på en liten stund før jeg brenner med blåselampe og tørker deretter av overflødig tjære. Kan gjentas til du er sikker på at du har metta skia. Så er det bare å ture på, virkelig trivelige ski! Den tjæra Rønning anbefalte var visst godt ut av prod. Kjøpte fra en hestebutikk, eller biltema. Prøvde en fra Sverige med terp. Men følte det var mye arb med å få godt resultat.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy