Gå til innhold

Ingunn1

Medlem
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om Ingunn1

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Sikkert dumt spørsmål, men blir ikke tingene som står i ytterteltet vått når det regner, pga fukt i bakken og kondens? Ser for meg sko? Sekk ol?
  2. Hei. Bruker mye tid på å vurdere telt, da jeg skal snart gå til innkjøp av mitt første "skikkelige" telt. Jeg har nå valgt ut helsport Reinsfjell 3 superlight eller fjellheimen 3 superlight. Det som gjør meg litt i tvil er dette med ytterteltet. Har med det første ikke planer om å sove i snø. Tenker helgeturer alenf eller sammen med barna. Drar nok ikke ut ei helg hvis det har meldt plask regn. Men tenker også at teltet vil bli brukt på fjellturer 1 uke kanskje over Hardangervidda på sikt. Så da lurer jeg på dette med stort vs lite ytterteltet... Er det nødvendig med stort ytterteltet? Eller vil dette bare ekstra plass som en ikke bruker. Kuppeltelg vs tunelltelt?
  3. Jeg skal gå til innkjøp av mitt første oppblåsbar liggeunderlag, men går meg helt vill i denne jungelen her av valg... Jeg tenker R verdi på ca 5+-, vekt rundt 500g, og selvfølgelig billigst mulig. Og ikke under 6cm tykkelse siden jeg ligger på sida.. Erfaringer og tips?
  4. Hei. Jeg er vant med dagsturer og noe overnattinger på en natt, men har nå lyst til å gå lengre turer, helgeturer og ukesturer, der en både kombinerer telt og evt hytte. Det jeg nå lurer på nå som jeg ser på ruter og planlegger, hvor lang tid bruker en ca på kilometeren? Klart at det handler om tempo og terreng, men hva planlegger du etter? Hvor langt er "normalt, fint" å gå hver dag, både timer og kilometer? Full visshet at det er individuelle svar, men vert greit å hørt et utgangspunkt og sånn ca.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.