Gå til innhold
  • Bli medlem

triton

Aktiv medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av triton

  1. Takk for all hjelp! Turen gikk til Fagervann, og vi hadde en fin overnatting. Et vakkert sted der oppe, men bærer preg av å være my brukt. Mye "toaletter" som ikke er nedgravd. Mye søppel som tydeligvis folk har tatt seg tid til å samle i små hauger litt bort fra stiene (fant dem mens vi lette etter ved), men som sikkert var for tungt å bære ned igjen. Mye uvettig hogst - type står igjen 1 meter høye stubber av friske trær. Til og med noen som hadde begynt å lafte seg en hytte så det ut til. Laftingen var i følge min medbrakte lafteekspert fra Skjåk ikke mye å skryte av . Hundeposer (både på bakken og i trærne) Hønsenetting Ølboks i et tre Men alt i alt var det flott der oppe - så vi kommer sikkert tilbake igjen! Panda: Har forresten kjøpt boken din , den virker veldig informativ etter å ha bladd litt i den. Skal bruke den flittig!! MVH Per Olav
  2. Takk for svar! Hvor er det best å gå fra om vi vil til Fagervann?
  3. Noen som vet hvor lang tid man bruker på å gå fra Skar til Brannodden ved Helgeren i Nordmarka? Pakket for en overnatting.
  4. Er det noen som har et bra tips om overnatting for en gruppe på 10 - 15 ungdommer i nordmarka? Bør gå en til to timer og kunne sette opp en lavvo og to telt på stedet. Helst ved et vann - det er koselig. Takker for alle tips!
  5. Noen som har noen formening om hva som er best for teltet? Stappe det i posen eller å rulle det? Fant en annen tråd om emnet - men fikke ikke noe svar da alle fortalte hva de gorde og ikke hvorfor. Noen som vet hva teltprodusentene anbefaler?
  6. Hei! Er ny eier av en P. Omnifuel, min første med flytende brensel. Så kommer sikkert et banalt spørsmål (egentlig 2): 1: Er det noen annen måte å slippe trykket ut av flasken på uten å skru av hele pumpen? Får altid en liten dusj med bensin når jeg gjør dette. 2: Sist nå så satt pumpen så hardt fast at jeg ikke klarte å skru den av. Var redd for å knekke av skrunippelen på siden. Valgt til slutt å feste den i en skrustikke, og da gikk det. Men, det er ikke ofte jeg har med meg en skrustikke på tur. Noen som har noen gode råd/erfaringer. Takk for hjelp! Per Olav
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.