Gå til innhold
  • Bli medlem

Fjellsnella

Medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Fjellsnella

  1. Takk, Heriks! Dette er virkelig ikke mitt felt kunnskapsfelt heller så setter stor pris på all hjelp jeg kan få fra dere her inne. Da skal jeg kikke litt på fjellski, har nemlig bare langrennski i dag som blir brukt på koseturer i marka og omegn. Håper på å få noen tips til fine dagsturer fra hytte til hytte i Jotunheimen også.
  2. Noen andre som har tips til hva slags ski som egner seg? Jeg har vanlige langrennski. Kom gjerne med tips til fine skiturer fra hytte til hytte i Jotunheimen:-)
  3. Jeg er en jente som er veldig glad i å være ute. Jotunheimens topper og daler har jeg gått mye i på vår/sommertid men har vært lite ute på lengre skiturer om vinteren. Har lyst å prøve meg på ski og tenkte kanskje fra Gjendesheim til Glitterheim? Jeg er i normalt god form. Er dette en tur som er grei å gå? Hva slags ski må jeg ha? Er det merkede løyper? Hvor krevende er det? Håper noen kan bidra med tips og erfaringer til en rookie😅 Kom gjerne også med tips til andre flotte skiturer. Tidspunkt: mars/april
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.