Gå til innhold
  • Bli medlem

Symon

Aktiv medlem
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Om Symon

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Symon

    Leie fjellski

    Hei Jeg skal ta med familien på fjellski tur, men jeg har ikke tenkt å betale mye for nytt skiutstyr. Har dere noen gode tips til hvor man kan leie fjellski i hamar eller lillehammer området? Simon
  2. Hei. jeg klarer ikke å finne en fysisk butikk som selger Lundhags guide bc i nærheten. På nett finner jeg bare butikker langt i vei (Bergen, Oslo). Er det noen som har tipps på en butikk som har dem?
  3. Hunden min er også hvalp. Tok han med på telt tur da han var tre måneder gammel. Satte han fast med tau på et tre, slik at han akkurat ikke kan nå teltet. Det gikk veldig bra. Han lå den samme plassen neste morgen. Nå er han 4 måneder og vi tar korte turer i fjellet, og det er samme prosedyre hver gang. nå er vi på hytta og nå ligger han også ute. Vil ikke inn.
  4. Har også valgt Malamut pga styrke og utholdenhet. Vor er enda valp - så vi får se hvor mye arbeidslyst han har neste år
  5. Springer inn på denne tråden, med et lignende spørsmål. har lyst på packraft der jeg kan ha med hund (malamut) og et barn 5 år. Er selv 1.99 høy - så spørs om microraft xl blir for liten. Skal uansett ha tizip for å få med alt.
  6. virkelig super input! vi prøver Kajka 65w og keb 52w og ser om vi kan finne en felles løsning! takk alle sammen!
  7. Det er en god måte å tenke på det. Hun har faktisk lang rygg, min er mer gjennomsnittlig - men jeg er høy. Må nok innom butikken for å prøve til slutt - men lurte på om det var noen "no goes" ift at damer absolutt bare kan gå med dame sekk. Takk til dere begge!
  8. Hei, jeg vil gjerne kjøpe sekk til kjæresten til når vi drar på tur sammen. Har selv fjallraven kajka 85. Hun kommer foreløpig ikke til å dra ut aleine og tenkte å finne en 50 liter unisex sekk som funker til henne når vi er sammen på tur og jeg kan bruke dersom jeg drar på kortere turer uten henne. Men lurer på om det er en bra løsning med unisex sekk for henne, eller om jeg må kjøpe to nye sekker... har kigget på Norrøna Trollveggen 50l DRI pack.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.